Haberler

Bulut Bilişimi Kullananlar Çok Memnun!

Güncelleme:

Koçak, "Cloudturk'ün sunduğu bulut hizmetinden faydalanarak, kendi alanlarımıza daha çok yoğunlaşma avantajını elde ettik," dedi.

Anadolu Grubu bünyesinde bulunan Anadolu Bilişim Hizmetleri (ABH) ve HP ile birlikte Türkiye'nin en büyük sunucu altyapı hizmet sağlayıcılığı (IaaS) yatırımını yapan Cloudturk, müşterilerinin memnuniyetini kazanmış olmanın gururunu taşıyor. Çelik Motor Genel Müdürü Bora Koçak, "Cloudturk'ün sunduğu bulut hizmetinden faydalanarak, kendi alanlarımıza daha çok yoğunlaşma avantajını elde ettik," dedi.

Türkiye'nin gerçek bulut bilişim hizmeti sağlayıcısı olarak kurulan Cloudturk, sadece birkaç yıl içinde tüketicileri "bulut bilişim"e inandırmayı başardı! Müşterilerinden olumlu geri dönüşler alan şirket, bu alanda yatırımlarını sürdüreceğini açıkladı.

Cloudturk müşterisi Çelik Motor'un Genel Müdürü Bora Koçak, bulut bilişimle ilgili düşüncelerini şöyle açıkladı: "Günümüzde çok karmaşık bir hal almış olan ve çok hızlı yenilenen bilgi teknolojilerinin güncel tutulması, bu alanda faaliyet göstermeyen bir şirket için çok zor ve maliyetli. Biz de sunucu ihtiyacımızı Cloudturk'ün bulut hizmetinden karşılayarak sunucu altyapımızın eskisine oranla çok daha esnek, güncel ve az maliyetli olmasını sağladık."

Başta bu sistemin güvenliğiyle ilgili bazı kaygıları olsa da daha sonra bunu aştıklarını söyleyen Koçak, "Cloudturk'ün kullanıcılarına sağladığı sunucu altyapı hizmeti ISO 9001, 20001, 27001 sertifikaları ile Turquality logosuna sahip olan ve Türkiye'de Tier 3 sertifikası seviyesinde bulunan Anadolu Bilişim Hizmetleri (ABH) Veri Merkezi'nde bulunuyor. Ayrıca şirket, bulut bilişimin güvenliği konusunda tüm dünyaca kabul görmüş en yüksek endüstri standartlarını belirleyen Cloud Security Alliance'ın (CSA) en büyük destekçilerinden. Tüm bunlar, bilişim alanında faaliyet göstermeyen şirketlerin kendi bünyelerinde sağlayabileceği güvenliğin bile ötesinde," dedi.

Haziran ayında 10. Uluslararası Cloud Expo Fuarı'na katılan Cloudturk CEO'su Mustafa Yazıcı, müşterilerinin memnuniyetinin onları, bulut bilişimin Türkiye'de yaygınlaşması için daha fazla çalışmaya teşvik ettiğini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çelik Motor Bora Koçak Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title