Haberler

Buca'ya Ak Belediyecilik Yakışır

Solmaz ve yönetimi AK Parti' yi Buca'da birinci parti yapmak için çalışmalarına hız verdi.

Ak parti Buca ilçe teşkilatı birlik ve beraberlik sloganıyla Aralık ayında gerçekleştirdiği kongreyle mevcut başkan Mustafa Solmaz ve yönetimi güven tazeledi. AK Parti Buca İlçe başkanlığı koltuğuna yeniden oturan Mustafa Solmaz ve yönetimi AK Parti' yi Buca'da birinci parti yapmak için çalışmalarına hız verdi.

Birlik ve beraberlik içinde geçen kongrenin ardından AK parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Solmaz, il yönetimi, İl genel ve İlçe meclis üyeleri ile yemekte bir araya geldi. Yemeğe Buca Belediye Eski Başkanı Cemil Şeboy' da katıldı.

Büyük katılımın gerçekleştiği yemek de konuşan AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Solmaz " kongremizi bugün olduğu gibi büyük bir katılımla, birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirdik. Şimdi hedefimiz 2014 yerel seçimleri. Buca ilçesinde her mahallede her sokakta çalmadık kapı bırakmayacağız. Sokak sokak gezerek Bucalı hemşerilerimize projelerimizi AK belediyeciliği anlatacağız. Hedefimiz 2014 yerel seçimlerde AK Parti' yi Buca ilçesinde yeniden birinci parti çıkarmak olacaktır. Bunun içinde çalışmalarımıza başladık. Tüm arkadaşlarımla omuz omuza hedefimize varacağız diye konuştu..

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Solmaz Ak Parti Buca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title