Haberler

Bu Takip Bir Babanın Sonu Oldu

Güncelleme:

Didim'de bir baba, kızının sevgilisiyle tartışması sonrasında tabancasından çıkan kurşunla hayatını kaybetti.

Didim ilçesinde bu sabah meydana gelen olayda, bir baba, 15 yaşındaki kızını sevgilisinin işyerinde bastı. Baba, kızının sevgilisiyle tartışma sonrasında tabancasından çıkan kurşunla hayatını kaybetti.

Olay, saat 05: 00 sıralarında, bir apartmanın altında yufka imalatı yapan dükkanda meydana geldi. Yufka işletmesinde işçi olarak çalışan ve aynı zamanda işyerinde kalan H.S (21), G.K (15) adlı kızla arkadaşlık etmeye başladı.

Olay günü saat 05: 00 sıralarında G.K adlı kız, evlerinden çıkarak sevgilisinin çalıştığı işyerine geldi. Kızını takip eden baba Ali Keskin, kızı ile sevgilisini işyerinde bastı. Durumun fark edilmesi sonrasında baba, kendine ait tabancayı çıkarmasından sonra kızın sevgilisi H.S ile baba Ali Keskin kavgaya tutuştu. Kavga esnasında tabanca ateş alınca baba Ali Keskin'e kurşun isabet etti.

Olayın duyulmasının ardından emniyet güçleri ile 112 Acil Servis ekipleri çağırıldı. Yaralı baba, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Didim Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılırken yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Olaya karışan H.S ve G.K ifadeleri alınmak üzere polis tarafından gözaltına alındı.

İŞYERİ ÖLENİN YAKINLARINCA BASILDI

Olayın duyulmasının ardından hayatını kaybeden Ali Keskin'in yakınları H.S'nin işçi olarak çalıştığı yufka dükkanını bastı. Saat 09: 00 sıralarında işyerine gelen Keskin'in yakınları işyerinin camlarını kırdı, eşyaları dağıtarak maddi hasar verdi.

İşyeri sahiplerinin durumu polise bildirmesinin ardından işyerine zarar veren şüpheliler gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Keskin Didim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title