Haberler

Bu Şehir Arkandan Gelecek'te Duygu Yüklü Final!

Güncelleme:

Ay Yapım imzalı 'Bu Şehir Arkandan Gelecek', duygu yüklü, unutulmaz bir final bölümüyle ekranlara veda etti.

Sevdiği kadının kaybıyla yıkılan Ali, oğluyla birlikte bu şehri arkasında bırakarak yepyeni bir hayata yelken açtı.

Kerem Bürsin, Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun'un rol aldığı 'Bu Şehir Arkandan Gelecek', duygu yüklü, unutulmaz bir final bölümüyle ekranlara veda etti. Düğün gününde babası Tekin'in, annesi Belgin'i vurmak üzere olduğu an kendini kurşuna siper eden Derin, bebeğini dünyaya getirdi.

Ali'nin, oğullarını ilk kez kucağına aldığı sahne flashbacklerle ekran başındakileri Ali ve Derin'in masalsı aşk hikâyesinde geçmişten bugüne yolculuğa çıkardı. Ömer Salman'ın 'Gide Gide Bir Söğüde Dayandım' adlı şarkısının kullanıldığı bu duygusal anların ardından Derin'in beklenmedik ölümü, ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu. Yeşillikler içinde büyük bir bahçede Ali'yle birlikte oğullarıyla oynadıkları neşeli anların hayalini kuran Derin, bu rüyanın mutluluğuyla hayata gözlerini yumdu. Ali'nin gözyaşları içinde kaldığı bu sahnede Kerem Bürsin, etkileyici performansıyla izleyicileri derinden etkiledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gürkan Uygun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title