Haberler

"Bu Milletin Evlatlarına Çok Sinsi Planlar Kurulmakta"

Gazeteci-yazar Rahim Er, Türk Ocağı'nın Davetlisi Olarak Geldiği Kırşehir'de Okuyucuları ile Buluşarak, Bir Konferans Verdi.

Gazeteci-yazar Rahim Er, Türk Ocağı'nın davetlisi olarak geldiği Kırşehir'de okuyucuları ile buluşarak, bir konferans verdi.

Kültür Müdürlüğü Salonu'nda gerçekleşen konferansa, Vali M. Lütfullah Bilgin, Belediye Başkanı Halim Çakır, İl Emniyet Müdürü Ahmet Türker, Türk Ocağı Kırşehir Şube Başkanı Mustafa Kılınç, daire müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı. Konferansın açılış konuşmasını yapan Türk Ocağı Kırşehir Şube Başkanı Mustafa Kılınç, "Çağımız şartlarını ve gereklerini karşılayacak nitelikte etkili bir kültür hamlesinin vakit geçirilmeden hayata geçirilmesi gerekmektedir. Bunu yapanlarda ameli ile imanını bütünleştiren milletimize hizmet ülküsü taşıyan insanlardır" dedi.

Kılınç'ın ardından kürsüye gelen gazeteci-yazar Rahim Er, "Millet olmanın birinci unsuru ailedir. Netice itibariyle millet dediğimiz o devasa hakikati teşkil eden hücrelerin her birinin adı ailedir" diye konuştu. Milleti oluşturan ailede özellikle kız çocuklarının eğitimine önem verilmesi gerektiğini vurgulayan Er, "Özellikle kız çocuklarımızı dejenere etmek için yabancı güçlerin planları vardır. Bu milletin evlatlarına çok sinsi planlar kurulmakta. Bu milletin evlatları ile oynanmakta. Bilhassa kız çocuklarımızı dejenere etmek için çok sinsi planlar kurulmaktadır. Neden? Çünkü, o kız evlat, istikbalin annesidir. Aile, anne üzerinde yükselmektedir. Çocuğun yetişmesinin, seviyesinin yüzde 90 payı annededir. En azından bir asırdır bu ülkenin evlatları, onların içinde de kız çocukları üzerinde büyük oyunlar oynanmakta. Buna dikkat etmemiz gerekiyor" dedi.

Türkiye'nin ufuk sahibi devlet adamlarına ihtiyacı olduğunu kaydeden Er, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizim 200 yıldır yaşadığımız temel meselelerden biride yetişmiş insan gücüdür. İnşallah bunu yeni yeni aşmaya çalışıyoruz. Türkiye'de aile bir anne, bir baba ve bir çocuktan ibaret. Hiçbir yuva anne kokusunu veremez. Bunu derken çocuğunuzu yuvaya vermeyin demiyoruz. Böyle giderse Türkiye'de bugün Avrupa'nın yaşadığı gibi 20-30 yıl sonra nüfus gerilemesi başlayabilir. Halbuki stratejik ve zor bir coğrafyayı vatan yapmışız. Buradan gayri bizim gideceğimiz yer yok. Torunlarımızın gideceği bir yer yok.

Ancak, bu toprakları vatan tutmanın yanı sıra vatan olarak devam ettirme mecburiyetimiz var." Yaklaşık 2 saat süren konferans sonunda Vali Bilgin tarafından Er'e plaket verilirken, konferans sonrasında Rahim Er ve beraberindekiler tarihi ve turistik mekanları gezdi.

(AD-YS-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title