Haberler

Broadway'in Ünlü Müzikali West Side Story Antalya'da

Güncelleme:

Broadway'in ünlü müzikali yeni yılda da sanatseverlerin karşısında olacak.

Antalya Devlet Opera ve Balesi'nin prömiyerini gerçekleştirdiği günden bu yana seyircinin büyük beğeni ile izlediği "West Side Story" yeniden sahnede. New York'un batı yakasında yaşanan kavgaların ortasında bir aşk hikayesini konu alan Broadway'in ünlü müzikali yeni yılda da sanatseverlerin karşısında olacak. Müzikleri ile olduğu kadar dekoru, ilginç kostümleri ve eğlenceli dansları ile beğeni toplayan eser; 8 Ocak Salı ve 10 Ocak Perşembe günü saat 20:00'da Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde izlenebilir. William Shakespeare'in "Romeo ve Juliet" adlı eserinin güncel bir uyarlaması olan Batı Yakasının Hikayesi'nin müzikleri ise Amerikalı besteci Leonard Bernstein'a ait.

8 ve 10 Ocak'ta sahnede…

20'den fazla Oscar ve Grammy ödülüne sahip bu müzikalde, sahne önünde ve sahne arasında 168 kişilik kalabalık bir ekip yer alıyor. Lale Balkan'ın sahneye koyduğu eser; New York'un Batı yakasında Porto Rikolu göçmen gençlerin oluşturduğu "The Sharks" ile, göçmenlerin artışından rahatsızlık duyan Amerikalı gençlerin çetesi "The Jets" arasındaki gerilim ve kavgalarla karışık bir aşk hikayesini konu alıyor. Orkestrayı Şef Hakan Kalkan'ın yöneteceği gecede , Pırıl Şengenç "Maria ", Atay Ergezen ise "Tony" karakterinde sahne alacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title