Haberler

Boydak Holding'in 3 Üst Düzey Yöneticisi Gözaltına Alındı (2)

3 YÖNETİCİ HAKKINDA DAHA GÖZALTI KARARIKayseri polisinin FETÖ soruşturması çerçevesinde bu sabah Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, Yönetim Kurulu üyesi Şükrü Boydak ve yönetici Halit Boydak'ı gözaltına almasının ardından; holdingin eski Yönetim Kurulu Başkanı olan, İstanbul'da bir hastanede geçirdiği mide ameliyatı sonrası tedavisi süren Hacı Boydak, halen il dışında oldukları ifade edilen yönetim kurulu üyelerinden ve yönetici İlyas ve Bekir Boydak hakkında da gözaltı kararı olduğu belirtildilendi.

3 YÖNETİCİ HAKKINDA DAHA GÖZALTI KARARI

Kayseri polisinin FETÖ  soruşturması çerçevesinde bu sabah Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, Yönetim Kurulu üyesi Şükrü Boydak ve yönetici Halit Boydak'ı gözaltına almasının ardından; holdingin eski Yönetim Kurulu Başkanı olan, İstanbul'da bir hastanede geçirdiği mide ameliyatı sonrası tedavisi süren Hacı Boydak, halen il dışında oldukları ifade edilen yönetim kurulu üyelerinden ve yönetici İlyas ve Bekir Boydak hakkında da gözaltı kararı olduğu belirtildilendi.

Kayseri'de gözaltına alınan Mustafa, Şükrü ve Halit Boydak'ın adli tabiplikteki sağlık kontrollerinin ardından, Emniyet Müdürlügü TEM şubesinde sorguya alınacakları ifade edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Sanayi Odası Mustafa Boydak Boydak Holding Hacı Boydak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title