Haberler

Son dakika haberleri! BOŞANMAK İSTEYEN EŞİNİ, ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE ÖLDÜRDÜ

Güncelleme:

Bir son dakika haberine göre GAZİANTEP'te, Hasan Maş (35), anlaşmazlık yaşadığı ve kendisinden boşanmak istediğini söyleyen eşi Esra Maş'ı (31), çocuklarının gözü önünde tabancayla ateş ederek öldürdü.

GAZİANTEP'te, Hasan Maş (35), anlaşmazlık yaşadığı ve kendisinden boşanmak istediğini söyleyen eşi Esra Maş'ı (31), çocuklarının gözü önünde tabancayla ateş ederek öldürdü. Olayın ardından kaçan şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alınırken, ölen kadının babası Mustafa Demiraslan, "Artık kadın cinayetleri son bulsun" dedi.

Olay, dün akşam saatlerinde Oğuzeli ilçesine bağlı Oğuzlar Mahallesi'nde meydana geldi. Gaziantep'te yaşayan 5 çocukları bulunan 10 yıllık evli Hasan-Esra Maş çifti, yakınlarını ziyaret etmek için Oğuzeli'ne bağlı Oğuzlar Mahallesin'e gitti. İddiaya göre, bir süredir anlaşmazlık yaşayan çift, otomobilde yaşları 2 ile 9 arasında değişen 5 çocuğunun yanında tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Esra Maş'ın boşanmak istediğini söylediği Hasan Maş, yanındaki tabancayla eşine ateş açmaya başladı. Esra Maş, çocuklarının gözü önünde başına ve vücudunun farklı yerlerine isabet eden kurşunlarla yaşamını yitirirken, Hasan Maş ise kaçtı. Silah sesini duyanların ihbarıyla gelen sağlık ekipleri hayatını kaybeden kadının cansız bedenini morga kaldırırken, kaçan Hasan Maş ise bir süre sonra yakalanarak polis ekiplerince gözaltına alındı.

'ÖZÜR DİLEYİP, ESRA'YI YİNE GÖTÜRDÜ'

Ölümü ile yakınlarını yasa boğan 5 çocuk annesi Esra Maş'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsisinin ardından yakınları tarafından kılınan cenaze namazının ardından Oğuzeli İlçe Mezarlığına defnedildi.

Kızının ölümüyle büyük üzüntü yaşayan Mustafa Demiraslan, torunlarının annesiz kaldığını belirtip, kadın cinayetlerinin son bulmasını istedi. Kızının anlaşmazlık yaşadığı eşinden boşanmak istediğini ve bunu dile getirdiği için öldürüldüğünü belirten Demiraslan, "Kadın ölümlerinin sonu gelsin yeter artık. Ceza indirimleri ile bunlar çıkınca yine aynı şeyleri yapıyorlar. Ciğerlerimizi yakıyorlar. Yeter artık. Bizim, torunlarımızın, akrabalarımızın canını yaktı, onun da canı yansın. Kızım bana yaşadıklarını anlatınca boşanmasını söyledim. Yanıma geldi ama katil damadım gelip özür dileyip Esra'yı yine götürdü. 5 çocukları vardı ve düzeleceklerini umuyordum. Ama yine düzelmedi ve sonu böyle oldu. Devletimizden tek istediğim bu kadın cinayetleri durdurulsun? diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Oğuzeli Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title