Haberler

Babasıyla Bir Oldu, Boşanmak İsteyen Eşini Adliye Önünde Dövdü

Güncelleme:

Samsun'un Bafra ilçesinde 23 yaşındaki kadın boşanma davası için geldiği adliye önünde, eşi ve kayınpederi tarafından tekme tokat dövüldü.

Samsun'un Bafra ilçesinde Tuğçe Gül B. (23), boşanma davası için geldiği adliye önünde, eşi ve kayınpederi tarafından tekme tokat dövüldü. Yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken, eşi Süleyman B. gözaltına alındı, kaçan kayınpederi Osman B.'nin arandığı belirtildi.

TEKME-TOKAT SALDIRDI

Olay, Bafra Adliyesi önünde meydana geldi. Tuğçe Gül B. ve eşi Süleyman B.'nin Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen boşanma davası için taraflar adliyeye geldi. İki taraf arasında adliye önünde tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, Süleyman B. ve babası Osman B., Tuğçe Gül B.'ye tekme tokat saldırdı. Aldığı darbelerle yaralanan Tuğçe Gül B., olay yerine çağrılan 112 Acil ekiplerince ilk müdahalenin ardından Bafra Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Polis, kadının eşi Süleyman B.'yi gözaltına aldı. Olay sonrası kaçan kayınpeder Osman B.'nin arandığı, soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bafra Adliyesi Samsun 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

Rambo Dortmund:

Sayipsiz mi bu kadin böyle vuruyorlar?

12
0
yanıtYanıtla
devletimiz:

kadına el kalkmaz lütfen ilgilenin

6
2
yanıtYanıtla
Vay:

Kadın milletide kudurdu iyice

0
8
yanıtYanıtla
Dilek:

Akıl hastası gibi bunlar tevekkeli değilmiş kızcağız keyfi ayrılmıyor muş

3
0
yanıtYanıtla
Vay:

Aferin

0
3
yanıtYanıtla
EYT li mağdur:

sayın cumhurbaşkanım en zengin petrol kaynakları bizim ülkemizde 55-60 ında emekli mezarda emeklimi olacağız çor çocuk okutmada zorlanıyoruz 50 yaşına geldik yaşlıyız diye iş vermiyorlar petrol kaynağımız bizim bu günler için değilse ne zaman kimler için

2
1
yanıtYanıtla
kader:

ne kadar kacacak utanmazlar madem kotu bosuyorsunuz terbıyesızler dovunce adamım mı sanıyorsunuz kendınızı hem kotuluk edın hemde saldırın bakalım ahırette nasıl cevap vereceksınız oglun yapsa bıle utanaz babası sen demen lazım oglum Allah goren ve bılendır dıye

1
1
yanıtYanıtla
55lim:

adana konya diyarbakır ülkenin suc oranını belirleyen şehirler

1
1
yanıtYanıtla
Adem demir:

Adamın suçu yok kadın kaldurıma takılıp düştü kadının ailesi cocu göstermiyolardı adam çocu istito diye adamı dövdüler sizde yalan haberlere inanıyonuz kadının aya kırıldı yaralanmış mış yalanınıza varya.

1
1
yanıtYanıtla
hacımemiş kızıl:

HABERİ YAZARKEN BİLE DİKKAT EDİN İYİCE ARAŞTIRIN YA. HER HABERİNİZ BÖYLEMİ. BOŞANMA DAVALARI AİLE MAHKEMESİNDE GÖRÜLÜR AİLE MAHKEMESİ YOKSA ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ BAKAR. NE ALAKA CEZA MAHKEMESİYLE ASLİYİ CEZA MAHKEMELERİ YARALAMA. HIRSIZLIK , KAVGA DÖVÜŞ BU GİBİ OLAYLARA BAKAR. . . . . . . . . . .

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title