Haberler

Bornova'yı Bornovalılar Yönetecek

Güncelleme:

AK Parti Bornova Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Özkan, çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor.

Bornova'yı yönetecek kadrolarının ve projelerinin hazır olduğunu belirten Hüseyin Özkan, göreve geldikten sonra halk tarafından sürekli denetlenen ve hesap verebilen bir anlayışla hareket edeceklerini vurguladı. Özkan, şehri yönetmek için halkın katılımının şart olduğunu, halka danışmadan hiçbir projeyi hayata geçirmeyeceklerini söyledi.

Halk bize hesap sorabilecek

Halk tarafından denetlenen ve hesap verebilen bir anlayışla hareket etmenin hem kendilerine hem de geleceğe olan saygılarının gereği olduğunu vurgulayan Hüseyin Özkan, "Bornovalı hemşerilerimizin ne istediğini çok iyi biliyoruz. Bornovalılar, adil, vizyon sahibi, kent yönetimi ve belediyecilik hakkında bilgili ve bu konularda yeterli olan, çalışkan, cesur, eğitimli bir Belediye Başkanı istiyor. Bornovalılar, her zaman hesap sorabilecekleri, rahatlıkla ulaşıp dertlerini anlatabilecekleri bir Belediye Başkanı istiyor. Bornovalılar, kendilerine efendi değil hizmetkar olan bir Belediye Başkanı istiyor. Biz hem kendimize hem de geleceğimize saygılıyız. Biz her daim Bornova'nın, Bornova halkının istekleri doğrultusunda hareket edeceğimize söz veriyoruz" dedi.

Eşit hizmet ilkesi

AK Partili Özkan, Bornova'da halka yakın, toplumun içinde olan, mahalle yöneticileriyle, sivil toplum örgütleriyle sürekli diyalogda olan, yerel dinamiklere önem veren, uzmanlara danışan, bilime önem veren, bir proje uyguladığında halka soran, bu çerçevede proje demokrasisi uygulayan bir yönetim anlayışını hâkim kılacaklarını belirtti. Bornova'nın her köşesine eşit hizmet edeceklerini ifade eden Özkan, "Bizim yönetim anlayışımız bellidir. Biz, koltuğa oturduktan sonra hiçbir ayrım yapmayız. Bize oy veren ya da vermeyen herkese eşit hizmet etmek boynumuzun borcudur. Bornova'yı yönetirken her zaman halkı, meslek örgütlerini dinleyecek, kentte düzenlenen etkinliklere ayrım yapmadan katılacak, kaliteli kültürel ve sanatsal etkinlikler yapacak, yeşile, park bahçelere, dinlenme alanlarına önem verecek, girişimci ve yatırımcılar için ilk adımı atacak, kente gelecek yatırımcılara destek verecek, belediye yönetimi olarak her türlü hizmetin, dayanışmanın, etkinliğin içinde olacağız. Sorun çözen, kendisiyle barışık, mülki idare, üniversite ve diğer kurumlarla ilişkili, vizyon sahibi bir belediye yönetimini kuracağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Özkan Bornova Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title