Haberler

PKK'lı Terörrisler, İşçileri Tehdit Edip Araçlarını Yaktı

Güncelleme:

Genelkurmay, PKK'lı teröristlerin Hatay'da orman işçilerini tehdit ederek araçlarını yaktığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı, bölücü terör örgütü mensubu3 silahlı teröristin Hatay'da orman işçilerini tehdit ederek bölgeden kovduğunu ve araçları yaktığını açıkladı.

6 İŞÇİYİ TEHDİT ETTİLER

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü mensubu silahlı 3 teröristin Hatay Belen Güzelyayla Mahallesi bölgesinde Belen Orman İşletme Şefliği'ne ait orman kesim alanında kesim işi yapan 6 işçiyi tehdit ederek bölgeden uzaklaştırdığı kaydedildi.

2 TRAKTÖR, 3 AĞAÇ KESME MOTORUNU YAKTILAR

Teröristlerin 2 adet traktör ile 3 adet ağaç kesim motorunu yaktığı belirtilerek, 1 adet cep telefonunu ise yağmaladığı bildirildi.

1 IŞİD MENSUBU YAKALANDI

Kara Kuvvetleri Komutanlığı 1'inci Hudut Alay Komutanlığı Hudut Unsurları tarafından Kilis Elbeyli hudut hattı bölgesinde yasa dışı yollarla Türkiye'den Suriye'ye geçmeye çalışan IŞİD terör örgütü üyesi yabancı uyruklu bir şahsın da yakalandığı ifade edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Güzelyayla Belen Güncel Haberler

500

Yorumlar (90)

ccc:

yaşasın pkk itlerini doğrayan IŞİD

33
11
yanıtYanıtla
vatandasmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yalan haber eyyyy genelkurmay. Naptin tuttugun is itleri. Misafirhanende besliyormusun. Yok orman basmis yok bilmem ne. Yemezler artik gecccc bunlari

10
29
yanıtYanıtla
OzanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Pkk. Ya kurban olun

9
19
yanıtYanıtla
Hacı abimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

LAN OĞLUM ONDAN SONRA DIYORSUNUZ KI MILLET NİYE ISID E SEMPATI DUYUYOR ADAM OLUNDA GIDIN IŞİD LE SAVASIN YIYORSA. TABIKI YEMIYOR SAVAŞMAYA HERGÜN CENAZE YOLLUYOR IŞİD SIPARIS YOLLAR GIBI AYNI PİZZACI GIBI MÜBAREK LER YARIM SAATTE BIR LES YOLLUYOR TURKIYEYE

26
1
yanıtYanıtla
Turkiye 72mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Onlar sadece dogaya zarar verenleri uyarmistir.Ve uyarmayada devam edecektir.Barajlarla heslerle ormanlari tahrip ederek ulkenin doga guzelliklerini yok edenlere karsi GERİLLA herzaman gerekeni yapacaktr

9
15
yanıtYanıtla
BatmanleemobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bence doğaya zarar veren kim olursa olsun cezalandirilmali. Buralardada bazen iş makinalari yakiyorlar. Şahsen ben mutlu oluyorum. Şu an karadeniz bolgesindede yol yapum çalişmalarindan dolayi binlerce değil abartisiz milyonlarca ağac kesiliyor pkk den ricamizdir onlarada bi görünun.

16
7
yanıtYanıtla
ÇİN MALI BUNLAR:

EN GÜZEL ÇÖZÜM SÜRECİ DAĞDA KUŞ AVI OLANDIR. HERKES HADDİNİ BİLECEK. YA ADAM OLACAKLAR, YADA KUŞ GİBİ AVLANACAKLAR. DAĞLAR KUYRUK TÜYLERİYLE SÜSLENECEK.

18
3
yanıtYanıtla
kürdullah:

koridor açıyoruz. o ormanları kesmeyin faşolar o ormanlar kürtlerindir. az kaldı koridor açılıyor

2
19
yanıtYanıtla
hayat=direnmek:

ekolojiye ve insanlığa zararlı olan herşeye karşı . size insanlığı öğretecez . . onlar yıkar pkk onarır . :D

10
11
yanıtYanıtla
mardin:

adamlar ağaç kesiyorlarmış ondan basmışlar. . .

15
6
yanıtYanıtla
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title