Haberler

Artvin'de kari Bolu'da sis etkili oldu

Güncelleme:

Artvin'in Arhavi ilçesine bağlı 2 bin 200 rakımlı Nopapeni Yaylasında etkili olan kar yağışı sonrası yayla beyaza büründü.

Artvin'in Arhavi ilçesine bağlı 2 bin 200 rakımlı Nopapeni Yaylasında etkili olan kar yağışı sonrası yayla beyaza büründü.

Doğu Kaçkar Dağlarının en yüksek tepesi olan Marsis Dağı eteklerinde bulunan ve Arhavi ilçe merkezine 33 km uzaklıkta olan Nopapani Yaylası ziyaretçilerini mevsimin ilk karı ile karşıladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılarda Doğu Karadeniz'in yüksek kesimlerinde kar yağışı devam edeceği bildirildi.

....

Bolu'da sabah saatlerinde kent merkezi ve D-100 Karayolunda etkili olan yoğun sis, sürücüleri olumsuz etkiledi.

Bolu'da sabah saatlerinden itibaren kent merkezi ve D-100 Karayolu güzergahında yoğun sis etkili oluyor. Kentin yüksek kesimlerinde bulunan Sağlık, Kürkçüler, Paşaköy mahalleleri ile D-100 Karayolu Dağkent ve Yumrukaya mevkilerinde etkili olan yoğun sis sürücüleri olumsuz etkiledi. Görüş mesafesinin yer yer 30 metreye kadar düştüğü D-100 Karayolunda sürücüler ışıklı tabelalarla hız yapmamaları ve takip mesafelerini korumaları yönünde uyarıldı. Yerleşim alanlarında ise sisle beraber denizi andıran görüntüler ortaya çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

D-100 Karayolu Kürkçüler Bolu 3. Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title