Haberler

    Boğaziçi Rektörü'nden Doç. Dr. Darcan Açıklaması: Değerli Bir Bilim İnsanı Yitirdik

    Boğaziçi Üniversitesi (BÜ) öğretim üyelerinden Doç. Dr. Osman Darcan'ın, ABD'nin Orlando kentinde elim bir saldırı sonucu öldürülmesi üniversitesini yasa boğdu.

    Boğaziçi Üniversitesi (BÜ) öğretim üyelerinden Doç. Dr. Osman Darcan'ın, ABD'nin Orlando kentinde elim bir saldırı sonucu öldürülmesi üniversitesini yasa boğdu. Haberi alan öğrencileri ve meslektaşları şaşkınlık ve üzüntüyü bir arada yaşadı. BÜ Rektörü Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu, Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Darcan'ın kaybından derin üzüntü duyduklarını bildirdi. Prof. Barbarosoğlu, Darcan için özetle şunları söyledi:

    'KOŞULSUZ KINIYORUM'

    "Sevgili Osman Darcan, değerli öğrenciler yetiştirmiş önemli isimlerindendi. Alanında öncü çalışmalar yaparken kaybetmemizi ayrıca çok elim ve kabul edilemez buluyorum. İnsan hayatına kasteden ve yaşamlarımızı yok eden her türlü terör ve şiddet olayını koşulsuz kınıyorum."

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Gülay Barbarosoğlu Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title