Haberler

Bodrum' U Dehşete Düşüren Çatışma

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, alacak anlaşmazlığı yüzünden aralarında husumet bulunduğu belirtilen iki grup arasında çıkan ve dört tabancanın kullanıldığı silahlı çatışmada, altı kişi yaralandı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, alacak anlaşmazlığı yüzünden aralarında husumet bulunduğu belirtilen iki grup arasında çıkan ve dört tabancanın kullanıldığı silahlı çatışmada, altı kişi yaralandı. Yaklaşık 30 boş kovanın bulunduğu olay yeri çevresindeki tatilcilerle turistler büyük panik yaşadı.

Olay, Bodrum İlçesi Kıbrıs Şehitler Caddesi Gümbet Kavşağı'nda bugün öğlen saatlerinde meydana geldi. Bir oto kiralama firmasında çalışan T.K. (Tahsin Kaya), Y.K. (Yaşar Kaya) ile A.K. (Ahmet Kaya) otomobille seyir halindeyken, arkadan gelen ve içinde B.T. (Bekir Turan), N.T. (Naci Turan), Y.T. (Yakup Turan) ile H.T.'nin (Hasan Turan) bulunduğu otomobilin kendilerini takip ettiğini düşünüp araçlarını durdurdu. Aralarında alacak anlaşmazlığı yüzünden husumet bulunduğu belirtilen iki grup arasında tartışma çıktı. Her iki gruptakilerin de farklı oto kiralama firmalarında çalıştıkları öğrenilirken, tartışma büyüyüp silahlı çatışmaya döndü.

TURİSTLER DEHŞETİ YAŞADI

Çok sayıda turistin gözü önünde tabancalarını çeken taraflar, birbirlerine kurşun yağdırdı. Çatışmayı görenler polis ekiplerine haber verdi. Dört tabancanın kullanıldığı olayda T.K., Y.K. ile diğer gruptan B.T., N.T., Y.T. ve H.T. yaralandı. Yaralılardan H.T., Üniversal Hospital Bodrum, B.T., N.T., Y.T., Y.K. ve T.K. ise Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından durumu ağır olan Y.K. Özel Acıbadem Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralılardan N.T.'nin de durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olaya karışan ve yara almayan A.K. ise gözaltına alındı. Polis olay yerinde 30'a yakın boş kovan buldu. Çatışmada kullanılan tabancaların da ruhsatsız olduğu tespit edildi. Polisin olayla ilgili aralarında görgü tanıklarının da bulunduğu sekiz kişinin ifadesine başvurduğu bildirildi. Soruşturmanın çok yönlü sürdürüldüğü belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tahsin Kaya Yaşar Kaya Kıbrıs Muğla Politika Güncel Haberler

title