Haberler

Bodrum'da Zincirleme Trafik Kazası

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Bu Akşam Saatlerinde Meydana Gelen Zincirleme Trafik Kazasında 5 Kişi Hafif Derecede Yaralandı.

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde bu akşam saatlerinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 5 kişi hafif derecede yaralandı.

Kaza, bugün saat 18.00 sıralarında, Ortakent- Yahşi Beldesi ile Turgutreis Beldesi Karayolunun Sabuncu Mevkii'nde meydana geldi. Enver Çatal yönetimindeki 48 YD 008 plakalı otomobiliyle tali yoldan ana yola çıkarken, Turgutreis'ten Bodrum'a gitmekte olan Mehmet Mırtoğlu (36) yönetimindeki 48 VN 343 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisi ile yola savrulan Mırtoğlu'nun motosikletine karşı istikametten gelen Uğur Kortumcu (41) yönetimindeki 48 UK 045 plakalı otomobil çarparken, aynı yönden gelen Metin Koç (50) yönetimindeki 48 TG 867 plakalı otomobil de Kortumcu'nun otomobiline arkadan çarptı. Kazada Mırtoğlu, Çatal, Koç , Kortumcu ve Betül Kemçe (43) hafif şekilde yaralandı. Yaralılar Üniversal Hospital Bodrum ve Bodrum Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title