Haberler

Bodrum'da yılbaşı coşkusu başladı

Güncelleme:

MUĞLA'nın turistik Bodrum ilçesinde 16 gün sürecek 'Yılbaşı Partisi' kentin 2 farklı meydanında konser ve DJ performanslarıyla coşkuyla başladı.

MUĞLA'nın turistik Bodrum ilçesinde 16 gün sürecek ' Yılbaşı Partisi' kentin 2 farklı meydanında konser ve DJ performanslarıyla coşkuyla başladı.

Bodrum Belediyesi tarafından organize edilen Yılbaşı Partisi'nde ünlü sanatçıların yanı sıra 180 yerel sanatçı 16 gün boyunca sahne alacak. Bu kapsamda başlayan Yılbaşı Partisi'nde Kumbahçe Meydanı'nda DJ Gökhan Daldal ve Melisa Sarıusta sahne alırken, Kilise Meydanı'nda DJ Özlem Öztürk ve Açelya Elmas sahne aldı. Konsere gelen vatandaşlar hem dans etti hem de şarkılara eşlik ederek unutulmaz anlar yaşadı.Öte yandan, kurulan stantlardan yiyecek ve içecek alan vatandaşlar soğuk havaya aldırış etmeden konserleri izledi. Yılbaşı Partisi etkinlikleri ve konserleri yarın yine 2 meydanda farklı DJ ve sanatçı performanslarıyla devam edecek.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yılbaşı Bodrum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title