Haberler

Bitlis'te Trafik Kazası: 22 Yaralı

Bitlis'te Düğün Törenine Giden Vatandaşları Taşıyan Midibüs ile Bir Otomobilin Çarpışması Sonucu Meydana Gelen Trafik Kazasında, 4'ü Ağır Toplam 22 Kişi Yaralandı.

Bitlis'te düğün törenine giden vatandaşları taşıyan midibüs ile bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 4'ü ağır toplam 22 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Adem Yıldız yönetimindeki 72 KA 035 plakalı midibüs, Bitlis Batarya Kavşağı'nda karşı yönden gelen Zübeyir Demir idaresindeki 44 EN 130 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, midibüsteki yolculardan Emine Demir, Haşim Ataş, Ruken Keskin, Melike Rengin Ekrem, Tuba Coşkun, Gurbet Turan, Melek, Belkıs ve Hakan Taş, Süleyman, Emine, Ferhat, Evin ve Fevzi Serdar Yaşar, Recep Kılıç, Leyla Gültekin, Hanife Güçlü, Zekiye Turan ve Ercan Gültekin ile otomobilde bulunan Zübeyir Demir, Hasan

Kara ve Enver Özdemir yaralandı.

Yaralılara ilk müdahale Bitlis Devlet Hastanesi'nde yapıldı. Hastaların çoğu taburcu edilirken, sağlık durumu ağır olan Enver Özdemir'in Van Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(Yİ-MET-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title