Haberler

Bitlis'te Sebze Hali İnşaatında Kaza: 3 Yaralı

Bitlis Belediyesi'nce yaptırılan yeni sebze hali inşaatında 3.katın betonu döküldüğü sırada kalıbın çökmesi sonucu 3 işçi yaralandı.

Bitlis Belediyesi'nce yaptırılan yeni sebze hali inşaatında 3. katın betonu döküldüğü sırada kalıbın çökmesi sonucu 3 işçi yaralandı.

Diyarbakır karayolu üzeri Arıcılık mevkiinde yaptırılan yeni sebze hali inşaatının 3. katının betonu döküldüğü sırada kalıp çöktü. Kalıbın atlında kalarak yaralanan 3 işçi, 112 Acil Servis ekipleri ve inşaattaki işçilerin yardımıyla sıkıştıkları yerden çıkarılarak Bitlis Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İnşaata gelerek incelemelerde bulunan Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, "Beton döküldüğü sırada kalıplarda çökme meydana gelmiş. Olayda can kaybının olmaması bizim için bir teselli. Yaralı 3 işçimizin sadece birisinin durumu ciddi, diğerleri hafif yaralı. Sebze halinin kaba ve ince inşaat çalışmaları devam ediyor. İhmal olup olmadığı da incelenmeli. Bu tür olaylar her inşaatta meydana gelebilir ve olmaması için dua ediyoruz. Biraz daha tedbirli çalışılırsa en azından can kaybı olmaz" dedi.

Yeni sebze halinin özellikli bir proje olduğunu ifade eden Alaydın, binayı 15 Kasım tarihine kadar tamamlayarak açılışını yapmayı planladıklarını da kaydetti. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fehmi Alaydın Diyarbakır Bitlis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title