Haberler

Bitlis'te Kar Yağışı

Bitlis'te karla mücadele çalışmalarının etkin şekilde yürütülmesi amacıyla kriz masası kuruldu.

Bitlis'te karla mücadele çalışmalarının etkin şekilde yürütülmesi amacıyla kriz masası kuruldu.

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, karla mücadelede daha etkili çalışmalar yürütebilmek için kriz masası kurduklarını söyledi.

Karla mücadele ekiplerinin hayatın normal akışta devam etmesi için geceli gündüzlü çalışma sürdürdüğünü ifade eden Alaydın, şöyle devam etti:

"Karın başkenti Bitlis'imizde, belediye olarak karla mücadele çalışmalarını sürdürüyoruz. İlimize son 3 günde, 2 metreye yakın kar yağdı. Karla mücadelede vatandaşların bize anında ulaşmaları için kriz masası kurduk. '226 6019' nolu telefondan vatandaşlarımız kriz masasına ulaşabilir. Bugün Bitlis'te hayat durma noktasına geldi diyebiliriz. Hayatın normal akışta devam etmesi için arkadaşlarımız gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. 13 iş makinesi ve 50 personelle karla mücadele çalışmalarını yürütüyoruz."

Ayrıca yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle trafik akışını düzenlemek için çalışan polislerin araçları karda mahsur kaldı. Çekicilerle polis araçları bulundukları yerden çıkartıldı.

Öte yandan görüş mesafesinin azalması nedeniyle kente giriş ve çıkış yolları bir süre trafiğe kapatıldı.

Muhabir: Yunus Okur / Berin Arslan Çetin

Yayıncı: A. Fatih Tekcan - BİTLİS

Kaynak: AA / Güncel

Fehmi Alaydın Bitlis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title