Haberler

Bitlis'te Kar Polemiği

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, Bitlis'e yağan kar ile ilgili yaptıkları açıklamaların Eğitim Bir-Sen Bitlis Şubesi tarafından farklı yorumlandığını söyledi.

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, Bitlis'e yağan kar ile ilgili yaptıkları açıklamaların Eğitim Bir-Sen Bitlis Şubesi tarafından farklı yorumlandığını söyledi. Alaydın, "Bazı art niyetli kesimler yaptığımız açıklamalar nedeniyle memur ve öğretmenlerin Bitlis'e gelmek istemediğini söylüyor. Bu anlamsız bir yaklaşımdır" dedi.

Tatvan'daki AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, son 60 yılda en fazla kar yağışının bu yıl görüldüğünü söyledi. Bazı kesimlerce, belediyenin yaptığı açıklamaların abartılı olduğu yönünde serzenişler olduğunu belirten Alaydın, bunların art niyetli olduğunu söyledi. Başkan Alaydın, şöyle dedi:

"Bitlis'e yağan kar berekettir. Bazı kesimlerde bizim kar ile ilgili yaptığımız açıklamalar rahatsızlık uyandırmış. Bitlis'e yağan karın çok fazla abartıldığını söylüyorlar. Bitlis'e yağan kar miktarı ortadadır. Bitlis'e yağan kara bile tahammül edemiyorlar. İlimize yağan karı saklayacak değiliz. Her şey ortada zaten. Biz bu kar yağışını avantaja çevirmek için çalışma yürütüyoruz. Karla birlikte ilimizdeki kış sporlarına ağırlık vermekteyiz. Yaptığımız açıklamalardan dolayı memur, öğretmenlerin Bitlis'e gelmekten korkacağını belirtiyorlar. Bu çok anlamsız ve art niyetli bir yaklaşımdır." - Bitlis / Tatvan

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eğitim Bir Sen Fehmi Alaydın Bitlis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title