Haberler

Bitlis'te 36 köy ve mezralarında sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Güncelleme:

Bitlis'te, PKK'lı teröristlerin yakalanması için başlatılan çalışma kapsamında 36 köy ve mezralarında ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Bitlis Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, PKK'lı teröristlerin yakalanması için bugün saat 19.00 itibariyle 36 köy ve bağlı mezralarında başlatılan sokağa çıkma yasağının ikinci bir emre kadar devam edeceği belirtildi.

Valilikten yapılan açıklamada, sokağa çıkma yasağının, il merkezi sınırlarındaki 36 köy ve bağlı mezralarında uygulanacağı belirtildi.

İKİNCİ BİR EMRE KADAR YASAK SÜRECEK

Açıklamada şöyle denildi: "Bitlis İli Merkez İlçesi sınırları içerisinde bulunan Yukarıbalcılar, Aşağıbalcılar, Üçevler, Başmaklı, Ilıcak, Oğulcak, Çeltikli, Kalupat, Karakuş, Aşağıkoçak, Aşağıyolak, Yukarıyolak, Yanönü, Beşkaynak, Dursun, Dikme, Aşağıdikme, Yukarıdikme, Uçankuş. Bayırlı, Kutlu, Akgün, Kınalı, Çobansuyu, Aşağıçobansuyu, Aşağıölek, Yukarıölek, Akçalı, İçgeçit, Doğruyol, Dereağzı, Çadırlı, Yolcular, Aşağıyuvacık, Yuvacık, Kavakdibi köyleri ve mezraları bölgelerinde Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensuplarının bulunduğu ve barınma amaçlı sığınak/barınak tesis ettikleri bilgisi alınması neticesinde, bahse konu bölgelerde BTÖ mensuplarının yakalanmaları, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince 11 Ağustos 2020 Salı günü saat: 19.00'dan itibaren ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sokağa Çıkma Yasağı Bitlis Valiliği Bitlis PKK Haberler

500

Yorumlar (5)

kaldırın:

buraları havaya..

7
5
yanıtYanıtla
hmmm:

sokaga cıkma diyeceksen . . . heleki PKK gibi adileri yakalamak için baskın gibi vereceksin emri ki işe yarasın . . . yani millet nerdeyse orda kalacak put gibi sonra GBT sorgusuna alacaksın tertemiz mis . . . sonra ilişkilerini inceleyceksin baglantıları saptayacaksın yakınlık kuracaksın ki bişiler cıksın yok ben 6 saat sonra sokaga cıkma yasagı getiecem dersen o 6 saatte herkes İNİNE DÖNER

1
2
yanıtYanıtla
Hop:

Gerizekalı mı sanıyosun yöneticileri ? Onlar zaten v ev oda oda biliyorlar kimin nerede olduğunu ve enselerindeler.. zaten biryere kıpırdayamaz durumdalar. Girip evden alırken ortalık karışmasın, kuşatmak ve çatışmak sivillere zarar vermesin diye alınan bir karar. Yani şuan çıksalar şuanda vurulurlar o evlerden zaten.

yanıt1
yanıt1
ÜZÜLEN:

AH EŞREF BİTLİS PAŞAM AH. NERDESİN

1
0
yanıtYanıtla
Hop:

Vatanına göz dikeni ez oğlum !

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title