Haberler

Bitlis'te 16. Parkın Açılışı Yapıldı

Güncelleme:

Bitlis Belediyesi tarafından 8 Ağustos Mahallesinde yapılan 16. parkın açılışı yapıldı.

AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, AK Parti İl Başkanı Fatih Kadirioğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz ve vatandaşların katıldığı törenle mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.

Yeni yapılan park futbol ve basketbol sahası, engelliler için basketbol sahası, çocuk oyun grubundan oluşuyor. Törende konuşma yapan Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, "Parkı yaptığımız alan daha önceden boş bir araziydi. Çocuklar tozun toprağın içinde oyun oynuyordu. Araziyi vakıflardan kiralayarak mahalle sakinlerine ve çocuklarımıza park yaptık. Bu parkı mahalle sakinlerimize emanet ediyoruz. Ben emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın'ın ardından AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz kürsüye çıktı. Milletvekili Demiröz konuşmasında şunları söyledi. "Geçtiğimiz 1 ay içerisinde bu ikinci park açılışımız oluyor. Bu sosyal belediyeciliğin gereksinimlerini oluşturuyor. Sayın başkanımız alanı çok iyi kullanarak bir park yapmış. Buraya çocuklarımız ve aileleri sahip çıkacak. Ben Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın'ı bu tür hizmtlerden dolayı kutluyorum. Bitlis'in çehresi her geçen gün değişiyor, her geçen gün güzelleşiyor. Ben bu duygularla sizleri, çocukları bilhassa kutluyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Konuşmaların ardından parkın açılışını AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Bitlis AK Parti İl Başkanı Fatih Kadirioğlu, Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, Bitlis Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz gerçekleştirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Vedat Demiröz Fehmi Alaydın Ak Parti Bitlis Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title