Haberler

Bitlis Belediyesi İstanbul Tanıtım Günlerine Katılıyor

Güncelleme:

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın,İstanbul'da 31 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan Tanıtım günlerine katılacaklarını belirtti.

Başkan Fehmi Alaydın, Bitlis Vali Yardımcısı Akif Pektaş ile birlikte konuk olduğu Bitlis Gündemi programda Bitlis Tanıtım Günlerinde özellikle Bitlis Balının tanıtılması yönünde çaba sarf edeceklerini belirterek şunları söyledi "Ankara'da düzenlenen Bitlis tanıtım günlerinin çok başarılı geçmesinden ötürü İstanbul'da tanıtım günlerini planladık. Böylece Bitlis'i İstanbul'dan dünyaya tanıtmak istiyoruz. Bitlis balını dünyaya tanıtmamız lazım. Dünyanın en lezzetli balını üretiyoruz. Balımızı doğru tanıtırsak binlerce üreticinin faydasına olur . Bitlis denilince akla bal gelmelidir."

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın Bitlis Tv "Bitlis Gündemi" programında, izleyicilere şöyle seslendi. İstanbul'un her semtinde çok sayıda Bitlisli hemşerimiz var herkesi Feshane'ye bekliyoruz. Bediüzzaman Said-i Nursi'nin torunları gelmiş gidip görelim diyecekler. Bitlis Belediyesi olarak 120 m2 lik bir stantla belediyemizin ve ilimizin tanıtımını yapacağız. Herkesi İstanbul günlerine bekliyoruz"

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fehmi Alaydın İstanbul Bitlis Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title