Haberler

Birleşmiş Milletler IFAD Ülke Direktörü Bingöl Valisi'ni ziyaret etti

Güncelleme:

Birleşmiş Milletler Uluslararası Tarımsal Kalkınma Fonu (IFAD) Ülke Direktörü Liam Chicca, Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta'yı ziyaret etti. Vali Usta, Chicca ve gelen heyetle Murat Nehri Havzası Projesi'nin kente olan katkılarını değerlendirdi ve Fırat Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi hakkında görüşlerini paylaştı.

Birleşmiş Milletler Uluslararası Tarımsal Kalkınma Fonu (IFAD) Ülke Direktörü Liam Chicca, Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta'yı ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Chicca, Bingöl Valiliğine ziyarette bulunarak Vali Usta ile görüştü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Usta, Chicca ve gelen heyetle daha önce sonuçlanan Murat Nehri Havzası Projesinin kente olan katkılarının değerlendirdiğini belirterek, "Yeni uygulamaya girecek olan Fırat Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesine dair değerlendirme ve görüşlerimi heyetimizle paylaştım. Bingöl için verimli, gelecek vadeden bir görüşme oldu." ifadelerini kullandı.

Ziyarette, Orman Genel Müdürlüğü Ağaçlandırma Dairesi Başkanı Mutlu Turan, Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner de yer aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Birleşmiş Milletler Ahmet Hamdi Usta Murat Nehri Fırat Nehri Hamdi Usta Bingöl Tarım Çevre Uluslararası İlişkiler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title