Haberler

Türkiye Şehitlerini Anıyor etkinliği kapsamında Birinci Dünya Savaşı Şehidi Piyade Yüzbaşı Hafız Süleyman anıldı

Güncelleme:

Türkiye Şehitlerini Anıyor etkinliği kapsamında, Harbiye Askeri Müzesi ve Kültür Sitesi Komutanlığı'nda Birinci Dünya Savaşı Şehidi Piyade Yüzbaşı Hafız Süleyman anıldı. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, vatan uğruna cansiparane savaşan ve bu uğurda şehit olan tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla yad ediyoruz.

TÜRKİYE Şehitlerini Anıyor etkinliği kapsamında, Harbiye Askeri Müzesi ve Kültür Sitesi Komutanlığında, Birinci Dünya Savaşı Şehidi Piyade Yüzbaşı Hafız Süleyman anıldı.

' Türkiye Şehitlerini Anıyor' etkinliği kapsamında, Harbiye Askeri Müzesi ve Kültür Sitesi Komutanlığı'nda Birinci Dünya Savaşı Şehidi Piyade Yüzbaşı Hafız Süleyman anıldı. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa Vatandır. Türkiye Şehitlerini Anıyor etkinliği kapsamında, Harbiye Askeri Müzesi ve Kültür Sitesi Komutanlığında Birinci Dünya Savaşı Şehidi Piyade Yüzbaşı Hafız Süleyman anıldı. Vatan uğruna cansiparane savaşan ve bu uğurda şehit olan tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla yad ediyoruz" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milli Savunma Bakanlığı Türkiye Piyade Dünya Güncel Haberler

title