Haberler

Biri Hamile İki Kişinin Katil Zanlısı: "Pişman Değilim"

İzmir'in Bergama İlçesi'nde, Diyarbakır'dan kendisini bırakıp kaçan 29 yaşındaki 2 çocuk annesi eşi hamile Fatma A.ile birlikte yaşadığı 51 yaşındaki Mehmet Güzel'i başlarına tabancayla ateş ederek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan 44 yaşındaki...

İzmir'in Bergama İlçesi'nde, Diyarbakır'dan kendisini bırakıp kaçan 29 yaşındaki 2 çocuk annesi eşi hamile Fatma A. ile birlikte yaşadığı 51 yaşındaki Mehmet Güzel'i başlarına tabancayla ateş ederek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan 44 yaşındaki Bayram A.'nın iki kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle Bergama Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi. Mahkemeye gelen raporda cezai ehliyetinin tam olduğu belirtilen Bayram A. olayı soğukkanlılıkla anlatırken, "Bu cinayetleri bilerek ve tasarlayarak işledim. Pişman değilim" dedi.

Olay, geçen 3 Şubat'ta Gazipaşa Mahallesi Ay Sokak 9 numaralı evde meydana geldi. Diyarbakır'da oturan Fatma A., yaklaşık 1 yıl önce geçimsizlik nedeniyle 2 çocuğunu da yanına alarak eşi Bayram A.'yı terk etti. Diyarbakır'da tanıştığı inşaat işçisi Mehmet G., ile Bergama'ya yerleşti.

FACEBOOK'TAN İZİNİ BULDU

Bayram A., kızı D.'nin sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki yazışmalarında, Bergama'da olduklarını tespit etti. Bayram A., Diyarbakır'dan Bergama'ya eşini ve birlikte yaşadığı adamı öldürmek için otobüsle geldi. Bayram A., eşiyle birlikte kaçan hemşerisi Mehmet G.'yi, çarşıda görünce peşinden takip etti. Evin bahçesinde önce Mehmet G.'yi tabancayla öldüren Bayram A., evin ikinci katında da eşi Fatma A.'yı çocuklarının gözü önünde öldürdü. Zanlı koca polis tarafından yakalanıp tutuklandı. Yapılan otopsi raporuna görede ölen Fatma A'nın 5 aylık kız çocuğuna hamile olduğu ortaya çıktı.

ÇEVREDEKİLER ZARAR GÖRMESİN DİYE ÇARŞIDA ÖLDÜRMEDİM

Bergama Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan ikinci duruşmaya, iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Bayram A., avukatı Abdurrahman Aykut Dikencik ile ölenlerin avukatları katıldı. İlk duruşmada psikolojosi bozuk olduğu için ifade vermeyen Bayram A., hakim önünde verdiği ilk ifadesinde, eşini namusunu temizlemek için öldürdüğününü söyledi. Bayram A., "Eşim, Mehmet G., ile olaydan 7 ay önce evden iki çocuğumu da alıp kaçtı. Yerlerini tespit etmeye çalışıyordum. Kızım D.'nin, Facebook yazışmalarında, Bergama'da olduklarını gördüm. Silahı alıp, Bergama'ya eşimi ve onunla kaçan adamı öldürmeye geldim. Çarşıda gezerken, Mehmet'i yolda gördüm. Önce onu orada öldürecektim. Yanında eşim olmadığı ve çevredekilere zarar vermemek için onu takip etmeye karar verdim. Eve kadar gelip ikisini de öldürdüm. Bu cinayetleri bilerek ve tasarlayarak işledim. Bana kimse yardım etmedi. Pişman değilim" dedi.

CEZAİ EHLİYETİ TAM

Mahkeme başkanı, sanık Bayram A. hakkında Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nden gelen raporda cezai ehliyetinin tam olduğunu okudu. Sanık avukatı yeni rapor alınmasını talep etti. Hakim, yeni rapor istemini daha sonra değerlendireceğini, duruşmayı gelmeyen tanıklar ve eksik evrakların beklenmesi için erteledi.

DAYAKÇI EŞİNİ ŞİKAYET ETMİŞTİ

Ölen Fatma A.'nın cinayetten önce eşi Bayram A. hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na kendisini dövüp hakaret ettiği yönünde şikayette bulunduğu, savcılığın olayın yaşandığı yer Diyarbakır Ergani İlçesi olduğundan dilekçeyi buraya gönderdiği belirtildi. Ergani Savcılığı'nın da takipsizlik kararı verdiği; ayrıca Bayram A.'nın da Ergani Cumhuriyet Başsavcılğı'na eşi Fatma A.'nın kaçırıldığına dair şikayet başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Güzel Diyarbakır Bergama İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title