Haberler

"Bir Hikayem Var" ın Vizyon Tarihi Değişti

Güncelleme:

Talip Karamahmutoğlu'nun yazıp yönettiği 'Bir Hikayem Var' filminin fragmanı bugüne kadar 1,5 milyonun üzerinde izlendi.

3 Mayıs 2013'te tam gaz geliyor..

29 Mart'a kadar sırtımızda taşıdığımız hikayemizi büyük bir otomobil firmasının sponsor olmasıyla arka koltuğa yerleştirdik. 3 Mayıs 2013'te tam gaz geliyoruz...

Talip Karamahmutoğlu'nun yazıp yönettiği 'Bir Hikayem Var' filminin fragmanı bugüne kadar 1,5 milyonun üzerinde izlendi.

Başrollerini Kadir Doğulu ve Müge Boz'un paylaştığı filminde ayrıca Bülent Çolak, Didem Soydan, Turan Özdemir, Teoman Kumbaracıbaşı, Haldun Boysan, Erkut Emre Sungur, Mustafa Uzunyılmaz, Ozan Akbaba gibi isimlerin yanı sıra Yeşilçam'ın unutulmaz isimleri Nuri Alço, Coşkun Göğen ve Selçuk Özer gibi isimlerde eşlik ediyor.

Filmin en önemli sürprizlerinden biri de ünlü şarkıcı ve oyuncu Halil Sezai olacak. Yepyeni şarkısını ilk defa bu filmde seslendiren Sezai bir sahnede de rol alıyor... Müziklerini Yeşilçam'ın ve Türk müziğinin efsane ismi Cahit Berkay'ın yapacağı filmde, Cahit Berkay aynı zamanda konuk oyuncu olarak küçük bir rolde kendini gösteriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cahit Berkay Halil Sezai Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title