Haberler

Bingöl Üniversitesi'nde Rektörlük Heyecanı

Güncelleme:

Bingöl Üniversitesi 28 Ocak'ta rektörünü belirleyecek.

Geçtiğimiz günlerde YÖK Denetleme Kurulu üyeliği görevine atanan Bingöl Üniversitesi Rektörü Gıyasettin Baydaş, görevini Prof. Dr. Abdurrahman Gül'e devretmişti. 2 dönem rektörlük görevini üstlenen Baydaş'tan sonra üniversite yeni bir rektör belirlemek için seçime gidiyor.

Rektörlük seçiminin 28 Ocak Perşembe günü olacağı belirtilirken çok sayıda akademisyenin aday olacağı da öğrenildi. Kulislerde konuşulan bazı isimler ise şöyle: Bingöl Üniversitesi rektörlük görevini vekâleten yürüten Prof. Dr. Abdurrahman Gül, Prof. Dr. İbrahim Çapak, Prof. Dr. Hüseyin Nursoy, Prof. Dr. Mehmet Ayçiçek, Prof. Dr. Alaaddin yüksel ve Prof. Dr. Halil Hasar olduğu illeri sürüldü.

Haber: Rıdvan ORTAKAYA

Kaynak: Temsilci / Güncel

Bingöl Eğitim Yerel Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

yorumMobil-ANDROID:

Prof. Dr. Mehmet Ayçiçek önemli bir isim. Bileme onem verecegini dusunuyorum.. Saygilar

10
2
yanıtYanıtla
Kara sevda:

Hey ulan heyyy diyende sanki cumhurbaşkanı seçilerrr öğrenciler orda aç susuz memlekete gitmek isterken adamlar daha bütleriii belirtmiyor alın size türkiyedeki adelettt ??????

1
0
yanıtYanıtla
kemal hakyemez:

bingöl üniversitesi rektörlüğüne aday olan değerli hocamız VE MEMLEKETİMİZİN yetiştirdiği ender insanlardan olan kişiliği, çalışkanlığı ve girişimliğiyle ön plana çıkan sayın prof. dr. İbrahim ÇAPAKın kesinlikle rektör olmasını canı gönülden istiyoruz. . hayırla vesile olsun.

0
0
yanıtYanıtla
Hasan sahin:

Bingöl iline ve üniversitesine alaaddin hocanın rektör olarak katkı yapacağı kanaatindeyim. Zira kendisi bingolun ve üniversitenin sorunlarını yakinen bilen ve bu konuda çözümler sunan biri

0
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

Ardadaşımı 59 ile sınavda bırakmış bir hoca. Ayıp değil mi? 1 puan verse arkadaş geçecek. bırakanda okul müdürü. . Yazıklar olsunnnnnnnnnnnnn

0
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

ardadaşımı 59 ile sınavda bırakmış bir hoca. Ayıp değilmi 1 puan verse arkadaş geçecek. bıradan da okul müdürü. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title