Haberler

Binali Yıldırım'ın Kardeşi Silahlı Saldırıya Uğradı

Güncelleme:

Eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın kardeşi İlhami Yıldırım, silahlı saldırıya uğradı. Polis, saldırganları yakalamak için arama başlattı.

Cumhurbaşkanı Danışmanı ve eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın kardeşi İlhami Yıldırım'ın içinde bulunduğu otomobil silahlı saldırıya uğradı.

YARA ALMADAN KURTULDU

Hürriyet'in haberine göre İlhami Yıldırım'ın bulunduğu otomobil, dün gece yarısı İstanbul Çekmeköy'de Gözde sokakta silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda şoför Bünyamin Bilen (30) yaralandı. Bilen hastaneye kaldırılıp tedaviye alınırken, İlhami Yıldırım saldırıda yara almadan kurtuldu. Saldırının nedenini araştıran polis, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İlhami Yıldırım Binali Yıldırım Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (32)

rıfkımobilWeb@haberler.com:

Şurda hırsız diye hitap edenlerin hafızasını bir yoklayayım. Gerçi yok ya... Be heey nadanlar bu kadar çalarak IMF e borçsuzluk, evdeki engelliye maaş, çocuğunuzun sırasına ücretsiz kitap, modern hastaneler, adam gibi sağlık, yollar köprüler,havaalanları,uzaya atılan 5. Uydu bir çok DEV RAKAMLI PROJELER yapacak kadar paralar vardıda madem siz mi çaldınız o paraları 80 yıldır yapılması gerekenler nerde Balık hafızalılar 2001 de memurşarın maaşını bile verememeye kim getirdi bu ülkeyi Siz var ya siz balık hafızalılar kendiniz ele verdinizde haberiniz yok. Şimdi adam gibi sosyolojiyi,ekonomiyi, siyaset bilimini okuyanlar cevap yazsın.

12
29
yanıtYanıtla
KIRK HARAMİLER:

YEDİKLERİ HARAM PARAYI BÖLÜŞEMEYİNCE BİRBİRİLERİNE GİRMİŞLERDİR.

33
2
yanıtYanıtla
sehyatmobilWeb@haberler.com:

secimler yaklasiyor.bir yerde bomba bir yerde silahlar..secimler bitsin akp tekrar hukumdar insallahh.ortalij sakinlesir

11
23
yanıtYanıtla
KILIÇ:

KAŞINANI KAŞIRLAR.

30
4
yanıtYanıtla
g0mobilWeb@haberler.com:

Alacak verecek rant davasıdır..ama bugün çıkıp paralel kupası derlerse şaşırmayın...

30
3
yanıtYanıtla
s ç Mobil-ANDROID:

akp yine mazlumları oynamaya başladı işte

30
2
yanıtYanıtla
...:

ALLAH büyük, bu hırsızlıklar bu rüşvetler haksız ihaleler rantlar kupon araziler villalar oteller. . . kanırta kanırta çıkacak yaradan siz daha öyle anırın millete nasılsa biz kazanıyoruz seçimlerde diye. . . ebenizin örekesini gösterecek size. . . ha gökten taş yağdırmıyor yüce mevlam ama size dersinizi işte böyle birbirinizi yedirterek verecek inşallah. . . BETER OLUN BETER

26
4
yanıtYanıtla
MEMED:

bu parti oylarını hep mağdurları oynayarak aldı.

23
7
yanıtYanıtla
EFEMobil-IOS:

Ayakkabi kutusunu paylasamadilar

23
4
yanıtYanıtla
kader yuha:

gene itte kopege malzeme cikdi

8
17
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title