Haberler

Bilgi Eğitim, 'Toplumsal Olaylar Belleği'mizi Tazeleyecek

Güncelleme:

Bilgi Eğitim, 'Tan Matbaası Baskını'ndan 'Gezi Olayları'na kadar Türkiye siyasal tarihine damgasını vuran Türkiye'nin toplumsal olaylarını özel bir seminer programı haline getirdi.

8 Şubat'ta başlayacak programda katılımcılar, bu alandaki belleklerini de tazelemiş olacak

Gezi Olayları'yla gündeme gelen Türkiye'nin toplumsal olaylar belleği Bilgi Eğitim'de özel bir seminer programıyla tazelenecek. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin yaşam boyu eğitim merkezi Bilgi Eğitim, 8 Şubat-15 Mart tarihleri arasında " Türkiye'de Toplumsal Olaylar" başlığıyla altı hafta sürecek bir seminer programı düzenliyor.

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin Santral İstanbul Kampüsü'nde gerçekleşecek seminer programında, geçtiğimiz yıl yaşanan Gezi Parkı Olayları vesilesiyle, hem son olaylara tarihsel bir çerçeveden bakış ve karşılaştırma olanağı sağlanırken hem de Türkiye'nin siyasal hafızasında yeri bulunan bazı toplumsal olaylar hatırlanacak.

Altı toplumsal olay irdelenecek

Program çerçevesinde 'Tan Matbaası Baskını', '6-7 Eylül Olayları', 'Gaziantep Olayları', '15-16 Haziran Olayları', 'Zonguldak Grev ve Yürüyüşü' ile 'Gezi Parkı Olayları' gibi altı toplumsal olay, alanında uzman konuşmacılar tarafından irdelenecek ve katılımcılarla beraber yorumlanarak Türkiye siyasal tarihinde bir yolculuk yapılacak.

Bu seminer programına katılım bedeli 400 TL olarak belirlendi. Öğretmen ve öğrencilere ise 320 TL ücret uygulanacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title