Haberler

Bilardoda Şampiyonlar Belli Oldu

Bilardoda şampiyonlar belli olduKadınlarda Gülşen Degener, gençlerde Arda Güngör ilk etabı birinci bitirdiGülşen Degener "4 etap sonunda şampiyonluk gelecek"Arda Güngör "Uzun zamandır böyle bir mücadele olmamıştı""Bayrağımızı en iyi şekilde dalgalandırmayı düşünüyorum"Uğur Demirkırdı - Mustafa Akın Manavgat,(DHA)Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 1. Etabı'nda kadınlarda ve gençlerde birinciler belli oldu.

Bilardoda şampiyonlar belli oldu

Kadınlarda Gülşen Degener, gençlerde Arda Güngör ilk etabı birinci bitirdi

Gülşen Degener "4 etap sonunda şampiyonluk gelecek"

Arda Güngör "Uzun zamandır böyle bir mücadele olmamıştı"

"Bayrağımızı en iyi şekilde dalgalandırmayı düşünüyorum"

Uğur Demirkırdı - Mustafa Akın Manavgat,(DHA)

Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 1. Etabı'nda kadınlarda ve gençlerde birinciler belli oldu. Kadınlarda şampiyonluklara ambargo koyan Gülşen Degener, finalde Ayşegül Fendi'yi 30-16 mağlup ederek mutlu sona ulaştı.

Manavgat'taki Sueno Otel'de yapılan şampiyonada gençlerde ise Arda Güngör zorlu bir maçtan sonra Ahmet Talha İşcan'ı 30-28 yenerek 1. Etapın şampiyonu oldu.

ERKEKLERDE YARI FİNALİSTLER ARASINDA 3 MİLLİ OYUNCU VAR

Erkeklerde ise yarı finalistler belirlendi. 4 milli oyuncudan 3'ü adını yarı finali yazdırdı. Milli sporcular Semih Saygıner, Hakan İncekara ve Mehmet Can Çapak'ın yanı sıra Tolgahan Kiraz da yarı finalist oldu.

Yarı final maçları yarın 11.00 ve 13.00'te oynanacak. Final karşılaşması ise 16.00'da yapılacak.

Yarı finalde Semih Saygıner ile Hakan İncekara ve Mehmet Can Çapak ile Tolgahan Kiraz eşleşti.

Erkekler çeyrek final maçlarında alınan sonuçlar şöyle

Semih Saygıner - Savaş Bulut 40-28

Hakan İncekara - Gökhan Salman 40-19

Mehmet Can Çapak - Ahmet Alp 40-35

Tolgahan Kiraz - İsmail Yaşin 22

GÜLŞEN DEGENER "4 ETAP SONUNDA ŞAMPİYONLUK GELECEK"

2016 yılının ilk etabını kazandığını ve 4 etap sonunda şampiyonluk geleceğini dile getiren Gülşen Degener, turnuvanın ilk başlarda zorlu geçtiğini dile getirdi.

Degener, "Rakipsiz değilim aslında çünkü oyunun en az yüzde 50'sini maç psikolojisi teşkil ediyor. Benim de zaman zaman bu kadar tecrübeme rağmen kendimi gerçek anlamda disipline edemediğim anlar oluyor. Maç içerisinde yaşananlar bazen oyunu da etkileyebiliyor. O dönemlerde tabi zorlanabiliyorum çünkü kadınlarda kısa mesafe maraton oynanıyor. Kısa mesafe olması her zaman daha zayıf oyuncuya şans getiriyor. Bundan dolayı stresli geçiyor ama bu etabı aldım çok mutluyum" dedi.

ARDA GÜNGÖR "UZUN ZAMANDIR BÖYLE BİR MÜCADELE OLMAMIŞTI"

Fiks oyuncu olduğu için turnuvaya ikinci turdan başladığını hatırlatan Arda Güngör ise, "Finale kadar zorlanmadım fakat finalde çekişmeli bir mücadele oldu. Uzun zamandır böyle bir mücadele olmamıştı. Ahmet ile güzel bir mücadelemiz oldu ben kazandım. Bundan sonraki turnuvalara bakacağız artık" dedi.

"BAYRAĞIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE DALGALANDIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM"

Ahmet Talha İşcan karşısında geriye düştüğünde biraz tereddüt ettiğini söyleyen Güngör, "Sarı top benimdi, dolayısıyla açılış hakkım vardı biraz ona güveniyordum. 25'ten sonra o beni biraz rahatlattı. Bundan sonrası için ikinci etap Avrupa ve dünya gençler şampiyonasında mücadele edeceğim. En iyi şekilde bayrağımızı orada dalgalandırmayı düşünüyorum" diye konuştu.

GÖRÜNT DÖKÜMÜ

-Müsabakalardan detaylar

-Gülşen Degener'in açıklamaları

-Arda Güngör'ün açıklamaları

(FOTOĞRAFLI)

(Tür: Spor)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Akın Güngör Uzun Manavgat Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title