Haberler

Bilardo Federasyonu Başkan Vekili Cumabey Germi "Bilardo'nun Değerleri Yükseliyor"

Uğur Demirkırdı-Mustafa Akın, Manavgat-DHA Türkiye 3 Bant Bilardo 1. Etap müsabakaları geride kalırken, rekor katılımlı bu şampiyona büyük dikkat çekti.

Uğur Demirkırdı- Mustafa Akın, Manavgat-DHA

Türkiye 3 Bant Bilardo 1. Etap müsabakaları geride kalırken, rekor katılımlı bu şampiyona büyük dikkat çekti. Antalya'da 1200'e yakın sporcu, 86 hakem, teknik kurul ve yöneticilerle birlikte 1300'ü geçen kişi sayısı turnuvanın bilardoda bir dünya rekoru olarak tarihe geçmesini sağladı.

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkan Vekili Cumabey Germi katılımın yüksek olmasının sevindirici olduğunu belirtip, buradan çıkan değerlerin de önemli olduğunu vurguladı.

Cumabey Germi şöyle konuştu 1200 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen bir organizasyon bu ve dünyada bir ilk. Katılımın yüksek olması tabii ki sevindirici bir şey ve buradan çıkan değerler de çok önemli.

Çekişmeli maçların oynandığını ve yeni yeteneklerin sahneye çıktığını da ifade eden Başkanvekili Germi, Son 32'ye değişik sporcular girdi. Çok sevindirici bir şey. Aynı simaları görmektense içlerinde değişik isimlerin de katılması bu müsabakaların daha da çekişmeli geçmesinin bir kanıtı. Bu ayakta 32'ye 9 tane sporcu katılmıştır onları da tebrik ediyorum. Yeni yeteneklerin ortaya çıkması kaliteyi artırıyor. Güzel mücadeleler seyrediyoruz. İnşallah daha değişik isimleri de göreceğiz bu sahalarda diye konuştu.

DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN BAKANLIK, SPORTOTO, GSGM VE BASININ ÖNEMİNİ BİLİYORUZ

Amatör branşların desteklenmesi gerektiğinin altını çizen Cumabey Germi; Ben şunu da söylemek istiyorum; amatör sporların her branşına büyük katkıları olan Spor Toto Teşkilatı Başkanlığımıza, Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Spor Genel Müdürlüğümüze, bize bu imkanları sağladıkları için çok teşekkür ediyorum. Basın olarak sizlere de çok teşekkür ediyoruz çünkü kendi sporumuzun tanıtımı açısından yazılı ve görsel medyanın önemini de biliyoruz. Onun için biz de emin adımlarla bu işi daha üst seviyelere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Arkamızda bu desteğin olması bizi daha güçlü kılıyor dedi.

BU İŞİN MUTFAĞINDAN GELİYORUZ

Son zamanlarda bilardo federasyonunun daha geniş katılımlı ve daha kaliteli organizasyonlara imza atması, şubat ayında Bursa'da dünya kupası düzenlemesi bilardoya olan ilgiyi de hızla artırırken Federasyon Başkanvekili Germi öncelikli hedeflerinin sporcuya değer vermek olduğunu belirterek; Biz bu sporu yapana değer veriyoruz. Onun için bu göreve geldik, göreve gelmeden önce de biz buradaki eksiklikleri biliyorduk çünkü bu işin mutfağından geliyoruz. Her türlü detayı düşünüp herkesin rahatça sporunu yapmasını, mutlu olmasını istiyoruz. Bunun için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz açıklamasını yaptı.

BAŞKANIMIZ GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATIYOR

Bilardo sporuna, Türk sporuna layık olmaya çalıştıklarını dile getiren Cumabey Germi; Çok değerli bir federasyon başkanımız var; Ersan Ercan. Gecesini gündüzüne katıp neleri daha iyi yapabilirimin içerisinde. Başkanımız böyle enerji dolu olduğu için bizleri de alt kadrosunu da böyle motive ediyor. Her birimiz elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Bilardo sporuna, Türk sporuna layık olmaya çalışıyoruz şeklinde konuştu.

1744 MAÇ OYNANDI, BU KOLAY BİR İŞ DEĞİL, EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ

Antalya'daki Türkiye Şampiyonası'nda 1744 maç oynandığını ve bunun kolay bir iş olmadığını belirten Germi, Bir aksaklık yaşanmadan organizasyon sona erdi, emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Burada hakemlerimize, teknik ekibimize, Sueno Hotel'in personeline, genel müdürüne herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu bir emek işidir. Gece bir buçuklarda, ikilerde maçlar oynandı ama Allah'a şükürler olsun hiçbir aksilik olmadan tamamladık diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Akın Manavgat Antalya Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title