Haberler

Bilal Macit'ten AK Genç İzmit'e Ziyaret

Güncelleme:

Muhammet Bilal Macit Kocaeli'de yapacağı programlar öncesi AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kollarını ziyaret etti.

Türkiye'nin ve Cumhuriyet Tarihinin En Genç Milletvekili olma ünvanına sahip İstanbul Milletvekili Muhammet Bilal Macit Kocaeli'de yapacağı programlar öncesi AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kollarını ziyaret etti.

Bilal Macit'in İkinci Gelişi

Geçtiğimiz aylarda İzmit'te "90'lı Gençler" adı altında Ak Parti İzmit Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu programın konuğu olan Genç Vekil İzmitli gençler tarafından oldukça sevgi toplamıştı. Geçtiğimiz günlerde partilerinin grup toplantısına katılan İzmit gençlik kolları meclis salonunda Genç Vekile sevgilerini, yaptıkları tezahüratlarla da göstermişti.

Bilal Macit'le Mart Ayında Halı Saha Maçı

Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş ile bir süre sohbet eden Macit, İzmit'i ve İzmit teşkilatını çok sevdiğini, Mart ayında tekrar İzmit Gençlik Kolları ile bir program yapıp ardından gençlerle halı saha maçı yapmak istediğini belirtti. Buna karşılık Tutuş, "İzmit'te sizinle yapmış olduğumuz programlardan sonra genç arkadaşlarımızdan çok olumlu tepkiler alıyoruz. Genç olmanız itibarı ile Başbakanımızın gençlere vermiş olduğu önemin ne kadar gerçekçi olduğunu ispatlamış oluyorsunuz. Bilgi ve birikiminizle ise biz gençlere önemli bir rol model olmanız hasebiyle sizleri çok seviyor ve örnek alıyoruz" dedi.

Akgençler Bilal Macit'le İl Gençlik Kolları'nın Derince'deki SHM programına geçmek üzere Parti Binasından ayrıldılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muhammet Bilal Macit Bilal Macit Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title