Haberler

BİK Genel Müdürü Atalay - Kamu Hastaneler Birliği'nin ihale ilanları -

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, "Kamu İhale Kurumu titiz bir çalışmanın ardından beklediğimiz tebliği yayımladı.

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, "Kamu İhale Kurumu titiz bir çalışmanın ardından beklediğimiz tebliği yayımladı. Artık Kamu Hastaneleri Birliğinin ilanları hem işin yapıldığı hem ihalenin yapıldığı yerlerde verilebilecek" dedi.

Atalay, Erzurum'daki ulusal ve yerel medya kuruluşlarının mensupları ile bir araya geldiği yemekte, Kamu Hastaneler Birliği'nin ihale ilanları ile ilgili yeni bir düzenlemeye gidildiğini söyledi. Atalay, şöyle devam etti:

"(İhalenin yapıldığı yerde değil de işin yapıldığı yerde ilanlar verilsin) denildi. Biz, bunları görüştük. Sağolsun, Sağlık Bakanımız, 'biz destek olmak istiyoruz ama Kamu İhale Kurumu'nun düzenlemesinde değişiklik yapılması gerekiyor' dediler. Biz de bir metin hazırladık, Kamu İlhale Kurumu Başkanlığı'na başvuruda bulunduk. Onlar da sağolsunlar bunun üzerinde çalıştı. Titiz bir çalışmadan sonra nihayet beklediğimiz tebliği yayımladı. Artık Kamu Hastaneleri Birliğinin ilanları hem işin yapıldığı hem ihalenin yapıldığı yerlerde verilebilecek. O zaman siz de bundan yararlanabileceksiniz. Dolayısıyla önemli bir adım atılmış oldu. Bunun için de hem Sağlık Bakanımıza, Bakan Yardımcımıza, değerli personellerine, Kamu İhale Kurumu Başkanımız ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Kamu bu konuda destek olmaya, basınımızın yanında olmaya hazır. Yeter ki kamunun destekleyebileceği, naylon gazetecilik değil de dağıtımı yapılmayan, basımı yapılmayan gazetecilik değil de basılan, dağıtılan, tüketiciye, okuyucuya ulaşan ve gerçekten satıldığına kanaat getirilen gazetelerle karşılarına çıkalım. İçerik olarak dolu dolu gazetelerle karşılarına çıktığımız zaman biz, daha çok kamudan isteyeceğiz ve göreceksiniz hiçbir yerde elimiz boş dönmeyecek."

Atalay, ülkenin hızla büyüdüğünü, yatırımların geldiğini belirterek, ''Bu kadar büyüklüğün karşılığında da herkes reklam vermeye aday bir firma durumuna geliyor. O zaman bizim de 20 milyarlık bir reklam potansiyeline ulaşma imkanımız var. O büyük pastaya talip olursanız, şimdiden altyapısını oluşturursanız, mutlaka çok büyük reklam geliriniz olacak" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Atalay Erzurum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title