Haberler

Bik Genel Müdürü Atalay'dan Aa'ya Ziyaret

BİK Genel Müdürü Atalay'dan AA'ya ziyaret- Atalay: - "Anadolu Ajansı çalışanları hem ülkemizde hem de dünya genelinde kahramanca ve fedakarca çalışıyorlar"TRABZON (AA) - Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, "Anadolu Ajansı çalışanları hem ülkemizde hem de dünya genelinde kahramanca ve fedakarca çalışıyorlar" dedi.

BİK Genel Müdürü Atalay'dan AA'ya ziyaret- Atalay: - "Anadolu Ajansı çalışanları hem ülkemizde hem de dünya genelinde kahramanca ve fedakarca çalışıyorlar"TRABZON (AA) - Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, "Anadolu Ajansı çalışanları hem ülkemizde hem de dünya genelinde kahramanca ve fedakarca çalışıyorlar" dedi. Anadolu Ajansı Trabzon Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret eden Atalay, burada yaptığı açıklamada, Trabzon'un gazetecilik geleneği en üst düzey illerden biri olduğunu söyledi.AA'nın da hem Trabzon, hem Türk basını hem de bölgenin haber akışında büyük emeğinin olduğunu dile getiren Atalay, "Bu açıdan Anadolu Ajansı, bölgemizin vazgeçilmez kuruluşlarından bir tanesi. Çok değerli gazeteciler yetiştiren bir kuruluşumuz. Bugün de yeni atanan bölge müdürümüzü makamında ilk defa ziyaret ediyoruz ve hayırlı olsun diyoruz" şeklinde konuştu.AA çalışanlarına başarı dileklerini ileten Atalay, "Anadolu Ajansı çalışanları hem ülkemizde hem de dünya genelinde kahramanca ve fedakarca çalışıyorlar" dedi.AA Trabzon Bölge Müdürü Murat Paksoy da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AA'nın çalışmaları hakkında bilgi verdi. -

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Ajansı Mehmet Atalay Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title