Haberler

Bıçağın Üstüne Düştüm Deyince Sevgili Kurtuldu

Samsun'da Evli ve Bir Çocuk Babası İşadamı Mevlüt O. (54), 12 Yıldır Birlikte Yaşadığı Sevgilisi Gülçin Ç.'yi (41) Cinsel Organından Bıçakladığı İddiasıyla Yargılandığı Davada Beraat Etti.

Samsun’da evli ve bir çocuk babası işadamı Mevlüt O. (54), 12 yıldır birlikte yaşadığı sevgilisi Gülçin Ç.’yi (41) cinsel organından bıçakladığı iddiasıyla yargılandığı davada beraat etti.

Samsun 2’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, sevgilisini kendisinin bıçaklamadığını savunan Mevlüt O., "Gülçin mutfağa meyve hazırlamaya gitmişti. Bir süre sonra bağırma sesi geldi. Mutfağa gidince yerde kanlar içinde buldum ve hastaneye götürdüm" dedi.

Şikáyetçi değilim

Duruşmaya katılan Gülçin Ç. ise olay gecesi alkollü olduğunu söyleyerek, "Mutfakta meyve hazırlarken, gözlerim karardı ve elimdeki bıçağın üzerine düştüm. Genital organımdan kan geldiğini gördüm. Beni Mevlüt bıçaklamadı, şikáyetçi değilim" dedi. Mevlüt O.’nun delil yetersizliğinden beraatına karar verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title