Haberler

Beypazarı'nda Çıkan Yangında 3 Ev Yandı

Beypazarı'nda çıkan yangında 3 ev yandı ANKARA'nın Beypazarı İlçesi'nde köy statüsünden mahalleye dönüşen Adaören ve İncepelit mahallesinde yangın çıktı.

Beypazarı'nda çıkan yangında 3 ev yandı

ANKARA'nın Beypazarı İlçesi'nde köy statüsünden mahalleye dönüşen Adaören ve İncepelit mahallesinde yangın çıktı. Çıkan yangında Adaören'de 2 ev tamamen, İncepelit mahallesinde ise 1 ev tamamen yandı.

Beypazarı ilçe merkezine 27 kilomere mesafede bulunan Adaören mahallesinde çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangında yazlık olarak kullanılan ev, içindeki eşyalarla birlikte tamamen yandı. Yangının ilk başladığı evin Şükrü ve Mustafa Er adlı kardeşlere ait olduğu öğrenildi. Yangın, bitişikte bulunan Hüseyin Ürün adlı eve de sıçrayıp, tamamen yanmasıne neden oldu. Her iki evde de kimsenin olmaması nedeniyle can kaybı olmadı. Tamamı ahşap evlerden oluşan mahalledeki yangın, diğer evlere sıçramadan Ankara Büyükşehir Belediyesi Beypazarı İtfaiye personelinin 7 itfaiye aracı ile müdahalesi sonucu angın kontrol altına alındı. Yangın sırasında yakında bulunan bir eve ise su sıkılarak soğutma çalışması yapılarak yangın çıkmasının önüne geçildi.

Beypazarı'nın İncepelit mahallesinde ise aynı saatlerde çıkan yangında bir ev tamamen yandı. 90 yaşındaki İlyas Dönmez'e ait olduğu öğrenilen ev oturulamaz hale geldi. İtfaiyenin müdahalesi sonucu yangının civar evlere sıçraması engellendi. Yangının çıkış sebebi tespit edilemedi.

Adaören mahallesinde yanan evlerin hemen yanında evi bulunan Mustafa Çakıroğlu, yangına ilk müdahalenin vatandaşlar tarafından şebeke suyuna bağlanan hortumlarla yapıldığını belirtirken, "Daha sonra gelen itfaiyenin müdahalesi sonucu yangın çevreye sıçramadan söndürüldü" dedi. Kendi evinin yangının ortasında kaldığını belirten Çakıroğlu, "Gelen itfaiye ekipleri, yanan evlerle birlikte benim eve de su sıkarak soğutma çalışması yapıp, yanmasının önüne geçti" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Çakıroğlu Mustafa Er Beypazarı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title