Haberler

Beyoğlu'nda Bayram Coşkusu

'Beyoğlu Belediyesi Ramazan Bayramı'nı Ilçe Sakinleri Ile Birlikte Kutluyor.

Bayramın ilk saatlerinde Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın ev sahipliğinde Kasımpaşa Kızılay Meydanı'ndaki bayramlaşma programına katılacak Beyoğlulular akşam Hasköy sahilinde kurulacak bayram yerinde Grup Ayna konseri ile coşkulu saatler yaşayacak

Beyoğlu Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayramı coşkusunu ilçe sakinleri ile yaşıyor. Beyoğlu'nda gelenekselleşen bayramlaşma programı Ramazan bayramının ilk günü olan 9 Eylül Perşembe günü saat 10.00'da Kasımpaşa Kızılay Meydanı'nda yapılacak. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın ilçe sakinleri ile gerçekleştireceği bayramlaşma programında Beyoğlu Kaymakamı Hasan Şenses, İlçe Müftüsü Recai Albayrak, İlçe Emniyet Müdürü Osman Yıldırım, ve siyasi parti temsilcileri de hazır bulunacak.

Beyoğlulular bayramın birinci günü akşamı Hasköy sahilinde kurulacak bayram yerinde eğlenceli saatler yaşayacak. Türkiye'nin sevilen gruplarından Grup Ayna Beyoğlu Belediyesi Yelken Okulu'nun yanında kurulacak olan dev sahnede Beyoğlululara coşkulu bir konser verecek. Grup Ayna'nın konseri saat 20.30'da başlayacak.

Ramazan Bayramının birinci günü olan 9 Eylül 2010 Perşembe günü gerçekleşecek bayramlaşma programında ve Hasköy Sahil'de yapılacak

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title