Haberler

Beyoğlu Belediyesi Zabıtası'nın Mini Cooper'ları Zabıta Haftası'na Katıldı

Güncelleme:

Beyoğlu Belediyesi Zabıta Haftası'nı Araç Filosuna Kattığı Yeni Araçlarla Kutladı.

Beyoğlu Belediyesi'nin Zabıta Haftası kutlaması saat 11.30'da Şişhanedeki Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi'nde başladı. Kutlamalarda Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu Belediyesi Başkan Yardımcıları, ilçe protokolü ile Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü katıldı.

Protokol konuşmalarının ardından, hizmette 40 yılını dolduran zabıta personeline teşekkür plaketi verildi. Zabıta Başkomseri Hazım Özdemir, Zabıta Komseri Yılmaz Aydın ve Zabıta Amiri Mehmet Yalçın teşekkür plaketlerini Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın elinden aldı. Programın ardından Beyoğlu Belediyesi zabıtasının gülen yüzünü anlatan fotoğraf sergisi gezildi. Ardından, Mini Cooper'lar ve cincırlarla (Ginger) Şişhane çevresinde kısa bir tur atıldı.

Zabıtaya 4 Mini Cooper

İstiklal Caddesi üzerinde cincırlar ve mini elektrikli araçlarla görev yapan Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı zabıta ekipleri bundan böyle, esnek, dar sokaklarda kullanım kolaylığı sağlayan Mini Cooper'larla da görev yapacak. Dört adet Mini Cooper 24 saat boyunca Beyoğlu'nda hizmet verecek. Bunların ikisi İstiklal Caddesi ve civarındaki ara sokaklarda kullanılacak. Diğer ikisi de Beyoğlu genelinde görev yapacak. Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü filosunun en ergonomik aracı olan ve insan yoğunluğunun yaşandığın İstiklal Caddesi üzerinde zabıtanın hızlı hareket etmesine olanak sağlayan iki adet cincırın sayısı da altıya çıkarıldı.

Demircan: Zabıtalarımız Gizli Kahramanlarımız

Beyoğlu halkının huzurunun sağlanmasında zabıtaların çok kritik vazifeler yaptığını belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Eksik ölçü ve tartıdan, su kaynaklarımızın temiz tutulmasına, sokağa zamansız bırakılan çöpten, ağaçta mahsur kalan bir kediyi kurtarmaya varıncaya kadar Başımız her sıkıştığında onlara müracaat ediyoruz.

Zabıtalarımız,bizim gizli kahramanlarımız,çözüm ortağımız. Beyoğlu, İstanbul'un vitrini. Ülkemizin misafir odası. Milyonlarca insanın Türkiye algısını, İstanbul algısını Beyoğlu inşa ediyor. Beyoğlu şekillendiriyor. Beyoğlu'ndaki tertip, düzen, asayiş, temizlik ve hijyen kalitesini, standartların üstünde tutmak zorundayız.

Çok daha dikkatli olmak durumundayız. Bu hem temsil kabiliyetimizin yüklediği bir misyon, hem de halkımıza karşı vazifemizdir. Bu inançla, Zabıta Müdürlüğümüzün hizmetine 4 adet mini cooper aldık. Minik, şirin ve sağlam araçlar bunlar. Beyoğlu'nun dar sokaklarına tam uyum sağlayacak nitelikte. Bu araçlarla birlikte, zabıtalarımızın, görevlerini daha kolay bir şekilde gerçekleştireceklerdir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title