Haberler

Beylikdüzü'nde Teknoloji Mağazasının Dağıtım Aracı Soyuldu

Güncelleme:

Beylikdüzü'nde bir teknoloji mağazasının dağıtım aracı, çalışanların ürün teslimine çıktığı sırada hırsızlar tarafından soyuldu. Hırsızlık anları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

BEYLİKDÜZÜ'nde hırsızlar bir teknoloji mağazasının dağıtım aracını takip etti. Çalışanların ürün teslimine çıktığı sırada 3 çamaşır makinesi ile bir televizyonu dakikalar içinde çalan hırsızlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Polis şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, 2 Ocak Salı günü 10.25 sıralarında Kavaklı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir teknoloji mağazasında dağıtım elemanı olarak çalışan Dursun Ali Baylav ve Bektaş Ergül, 46 ZA 541 plakalı kapalı kasa kamyonetle, ürün teslimi yapacakları sokağa geldi. Baylav, ürün teslimi yapmak için Ergül ile binanın 6. katına çıktı.  Bu sırada kamyoneti takip eden hırsızlar, beyaz renkli bir minibüsle olay yerine geldi. Minibüsten inen 5 kişi, kamyonetten 3 çamaşır makinesiyle bir televizyonu çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansıdı.

"100 BİN LİRALIK ZARARIMIZ VAR"

Yaşananları anlatan Dursun Ali Baylav, "Dağıtımcı olarak çalışıyoruz, beyaz eşya dağıtımında. O gün de ürün dağıtırken Kavaklı bölgesinde 1 dakikalık sürede, 3 makine bir televizyonumuz gitti. Ortalama 100 bin liralık bir zararımız var. Mağduruz. Normal şartlarda tek kişi dağıtıma çıkardım, birisi arabada kalırdı. Ürünler ağır olduğundan mecbur yardım etmek zorunda kalıyoruz.  1-1.5 dakika arasında, 4-5 kişi iniyorlar arabadan, zaten kamera kayıtları da mevcut, plaka yok, kişilerin yüzleri maskeli, elleri eldivenli. Bu yüzden bir sonuca ulaşılamıyor. 1.5 dakika içerisinde toplam 4 adet ürünümüz çalınıyor maalesef" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güvenlik Kamerası Beylikdüzü Güvenlik Güvenlik Kamerası Hırsızlık Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title