Haberler

"Yapma" diye yalvardılar ama dinlemedi! Boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında defalarca bıçakladı

Güncelleme:

İstanbul'da yaşayan Murat B. ile konuşmak için buluştuğu boşanma aşamasındaki eşi arasında bir süre sonra tartışma çıktı. Murat B. yanında getirdiği bıçakla genç kadını defalarca bıçakladı. Olaya şahit olan mahalleli, pencereden "Ne olur yapma" diye bağırarak şahsı durdurmaya çalıştı.

İstanbul'un en kalabalık nüfuslu mahallesi olarak bilinen Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi dün gece erkek vahşetine tanıklık etti. Murat B. adlı bir kişi boşanma aşamasındaki eşi Ş.N.B'yi çevredekilerin yalvarış ve yakarışlarına rağmen defalarca bıçakladı.

Türkiye'de erkek şiddeti son bulmuyor. Beylikdüzü'nde bir erkek, boşanma aşamasında olduğu kadını sokak ortasında defalarca bıçaklayıp ağır yaraladı. Ş.B.N hastaneye kaldırıldı. Murat B. ise cadde üzerinde polis tarafından gözaltına alındı.

KONUŞMAK İÇİN BULUŞMUŞLAR

Olaya ilişkin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Şüpheli şahsa yönelik yapılan sorgulamada, Ş.N.B. isimli şahıs ile boşanma aşamasında oldukları, aynı gece konuşmak için Küçükçekmecede buluşarak Beylikdüzüne kadar beraber geldikleri, aralarında bir süre sonra tartışma çıktığı, şüpheli şahsın yanında bulunan bıçağı çıkararak olayı gerçekleştirdiği anlaşılmıştır. Konu ile ilgili olarak yakalanan M.B. isimli şahıs hakkında "Kasten Öldürmeye Teşebbüs" suçundan yürütülen tahkikat işlemleri devam etmektedir" denildi.

Kaynak: ANKA / Güncel

İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (28)

Reçel Tahin Etsoğan:

Şu kadınların yakasından düşün be kardeşim, boşanacaksa boşansın nedir bu ya benimsin ya kara toprağın mantığı...? Dünya da Türkiye hariç boşanmak istediği için kesilip, vurulup, katledilen kaç kadın var.?

585
32
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Hiç, sanki başka kadın yok memlekette...

yanıt98
yanıt6
Çınar Saraç:

Erkeğe o kadar laf edeceğinize birazda kadınlara laf edin acaba ne yaptı acaba heeeeee

192
348
yanıtYanıtla
Ak!f null:

heççç

yanıt26
yanıt75
OkuYorum:

Kızın yoktur umarım. Varsa da onun adına çok üzüldüm. İnsan bu hata yapar, hatası varsa ve kocasından boşanırken öldürülürse, kızım da yapmasaydı diyecek bir babası var. Daha da kötüsü, hatasız bile olsa, kocan bıçaklıyorsa birşey yapmışşsın demekki diyecek bir babası var.

yanıt218
yanıt36
Ayhan Yavuz:

hiç bir şey öldürülme sebebi olamaz, evlenmekte boşanmak ya dinen de ilmen de caizdir, farzet ki kızın var ve eşiyle anlaşamıyor, bir de böyle düşün

yanıt205
yanıt24
Yücel AtaBir:

Suçlunun işlemleri sürüyormuş neden kadının ölmesini yada yaşamasını bekliyorlar böyle saçma ülkeyiz kadın hayatta kalırsa adam 1 sene yatmaz

131
16
yanıtYanıtla
Mehmet Nuri Gül:

idam gelmedikten sonra izlemeye devam kadın da 1 kişi tutmuyor diyor adamda bıçak var çünkü kimse kadir şeker olmak istemiyor bunun önüne geçilmesi lazım

83
7
yanıtYanıtla
mehmet türkel:

Ne yazıkki doğru milleti korkuttular kimse karışmak istemiyor.Nefsi müdafa bile suç oldu bu memlekette.

yanıt33
yanıt0
Şaban Yüce:

kadına gelince erkeklik taslayip polise gelince kuzu olan erkekler varya suçu varsa bırak adalet versin cezasını sen niye cana kiyiyorsun

75
14
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title