Haberler

Beykoz'da İki Katlı Binada Çıkan Yangın Çevredeki Gecekonduya Sıçradı

Güncelleme:

Beykoz'da çıkan yangın önce bir binanın çatısına ardından da bitişiğindeki gecekonduya sıçradı. Yangın sonucunda bina ve gecekondu kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı ve soğutma çalışmaları yaptı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Beykoz'da iki katlı bir binanın ikinci katında çıkan yangın önce binanın çatısına sonra da bitişiğindeki gecekonduya sıçradı. Yangın güçlükle söndürülürken bina ve gecekondu kullanılamaz hale geldi. Binada çıkan yangın cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Yangın, 06.45 sıralarında İncirköy Mahallesi Derman Çıkmazı'nda bulunan 2 katlı bir binanın ikinci katında çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler binanın çatısına ardından da bitişiğindeki gecekonduya sıçradı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

YANGIN CEP TELEFONU KAMERASINDA Olay yerine ulaşan itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu yangın kontrol altına alındı. Yangının çıktığı bina ile alevlerin sıçradığı gecekondu kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekipleri olay yerinde uzun süre soğutma çalışması yaptı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangınla ilgili polis inceleme başlattı. Yangın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İtfaiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title