Haberler

Beykoz'da İki Katlı Bina ve Gecekondu Yanarak Küle Döndü

Güncelleme:

Beykoz'da çıkan yangın, bir binanın çatısına ve bitişiğindeki gecekonduya sıçradı. Yangın, vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alındı. Ölen veya yaralanan olmadı.

Beykoz'da iki katlı bir binanın ikinci katında çıkan yangın kısa sürede büyüyerek çatıya ve bitişiğindeki gecekonduya sıçradı. Bina ve gecekondunun küle döndüğü yangın vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Yangın, Beykoz İncirköy Mahallesi, Derman Çıkmazı üzerinde bulunan 2 katlı bir binanın ikinci katında sabah 06.45 sıralarında çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler binanın çatısına ve bitişiğinde bulunan gecekonduya sıçradı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekiplerinin uzun süren çalışması sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangının çıktığı bina ile gecekondu kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekipleri olay yerinde uzun süre soğutma çalışması yaptı. Yangın vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Ölen veya yaralanan kimsenin olmadığı yangınla ilgili polis çalışma başlattı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İtfaiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title