Haberler

Beyaz Bastonda Reçete Dönemi

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, görme engellilerin, beyaz bastonları reçete ile alabileceğini açıkladı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, görme engellilerin, beyaz bastonları reçete ile alabileceğini açıkladı.

Manisa'da Altı Nokta Körler Derneği üyelerine 250 beyaz baston dağıtımı için tören düzenlendi. Törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, AK Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı, Manisa Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Arif Zengin ve görme engelliler katıldı. Görme Engelliler Derneği Başkanı Arif Zengin, beyaz bastonların kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise, ilçeyi engelsiz bir hale getirmek için çalıştıklarını belirterek, engellilere yönelik daha çok proje geliştireceklerini açıkladı.

Törende konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ da, beyaz bastonun görme engellilerin hayatını kolaylaştırdığını söyledi. Türkiye'nin 23 ilinde beyaz baston dağıtımı yapacaklarını kaydeden Milletvekili Özdağ, görme engellilere reçete müjdesi verdi. Özdağ, "Bundan böyle görme engelli bir kişi, doktora gidip, reçete yazdırması halinde bu beyaz bastonlardan alabilecek. Bu noktada Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Nüket Hotar çok çalıştı" dedi.

Özdağ, işitme ve görme engeliler ile otistik çocukların sınavlarda zorlandığına dikkati çekip, onların mağdur olmaması için gereken tedbirlerin alınması için gerekli çalışmaların yapılması için çalıştıklarını da kaydetti.

Konuşmaların ardından Şehzadeler Belediyesi ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'ın girişimleriyle alınan 250 beyaz baston görme engelilere dağıtıldı. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ömer Faruk Çelik Selçuk Özdağ AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title