Haberler

Besni'de Zabıta ve İtfaiye Erlerine Yakın Dövüş Eğitimi

Adıyaman'ın Besni İlçe Belediyesi'nde görevli zabıta ve itfaiye erlerine yakın dövüş sanatı eğitimi verildi.

Adıyaman'ın Besni İlçe Belediyesi'nde görevli zabıta ve itfaiye erlerine yakın dövüş sanatı eğitimi verildi.

Besni Belediyesi bünyesinde görevli 15 zabıta ekipleri ile 15 itfaiye erine yönelik bıçaklı, sopalı, silahlı saldırılara karşı yakın savunma eğitimi verildi. Besni Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve Dünya Yakın Savunma Federasyonu Güney Doğu Anadolu Bölge Temsilcisi Ahmet Uzun tarafından verilen eğitimi; Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk, Zabıta Müdürü Sait İlhan, İtfaiye Müdürü Hakan Kahraman da izledi.

Son zamanlarda artan şiddet olaylarına karşı belediye personellerinin kendini savunmaları için eğitim verdiğini anlatan Ahmet Uzun, "Sokaktaki artan şiddet olaylarına karşı üniformalı çalışanların kendini savunması için eğitim düzenlenmiştir. Bu eğitim zabıta veya itfaiye erinin saldırganı zarar vermeden etkisiz hale getirmesini amaçlıyor" dedi.

5 gün sürecek eğitimin ardından 30 personele katılım belgesi verilecek. - Adıyaman

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Uzun Adıyaman Besni Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

doğrucu:

hey yavrum besninin kahraman yiğit cengaver memurları hepsi de şimdiden hazır dövüşmeye bakışlarından belli canım hadi esnaf sizi bekliyor ileriiiiiiiiiiiiiii

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title