Haberler

İstanbul'un göbeğinde feci kaza! Otomobil, servisle kafa kafaya çarpıştı: 9 yaralı

Güncelleme:

İstanbul'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, ters yöne girerek servis minibüsü ile çarpıştı. Kazada 9 kişi yaralandı.

Beşiktaş'ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil ters yöne girerek servis minibüsü ile çarpıştı. Kazada 9 kişi yaralandı.

OTOMOBİL SERVİSE ÇARPTI

Saat 01.45 sıralarında Dolmabahçe Caddesi Saltanat Kapısı önünde bir otomobil, sürücüsünün bilinmeyen nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine karşı şeride girerek servis minibüsüne çarptı. Kazada otomobildeki 3 kişi ile servis minibüsündeki 6 kişi yaralandı.

Beşiktaş'ta Trafik Kazası: 9 Kişi Yaralandı

9 KİŞİ YARALANDI

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 9 yaralı, sağlık ekiplerinin olay yerindeki yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası bir süre Beşiktaş yönünde trafiğe kapanan Dolmabahçe Caddesi, araçların çekiciyle kaldırılmasından sonra tekrar trafiğe açıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Acil Durum Yaralanma İstanbul Trafik Kazaları Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Bordo Bere:

ÜLKE MEKSIKADAN BETER KANUN KURAL CEZA YOK

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title