Haberler

Beşiktaş Başkanını Seçiyor!

Güncelleme:

Beşiktaş'ta 33.Başkanın belli olacağı Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı Başladı.

Beşiktaş'ta 33. Başkanın belli olacağı Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı Başladı.

Harbiye'deki İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen ve Beşiktaş'ın 33. Başkanının seçileceği Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra başladı. Divan başkanlığına başkan adayı Fikret Orman ve arkadaşlarının önerdiği Uluç Gürkan oy birliği ile seçildi.

Genel kurulda, aidatını yatıran 11 bin 611 üye, 24 sandıkta oy kullanabilecek. Oy verme işlemi saat 17.00'de kadar sürecek. Üyeler, geçtiğimiz yıllardan farklı olarak oylarını şeffaf oy sandıklarına atacaklar. Saat 17.00'de oy verme işlemi tamamlandıktan sonra sayım işlemleri başlayacak ve çıkacak sonuca göre Beşiktaş Kulübü'nün 33. başkanı belli olacak. Olağanüstü kongrede başkanlığa seçilecek isim, 2014 Ocak ayına kadar bu görevi yürütecek.

Siyah-beyazlı kulübün olağanüstü seçimli genel kurulunda 3 başkan adayı yarışıyor. Kongrede üyeler, Fikret Orman, Bülent Deriş ve Nazmi Koca'dan birini kulübün başkanlığına seçecek. Geçtiğimiz günlerde renklerini belirleyen adaylardan Fikret Orman, kongrede turuncu oy pusulasını kullanacak. Bülent Deriş mavi, diğer aday Nazmi Koca da beyaz renkli oy pusulasıyla seçime katılacak.

GENEL KURUL'DA GERGİNLİK

Beşiktaş'ın Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda Başkan Adayı Fikret Orman ile Başkan adayı Nazmi Koca'nın yönetim listesinde yer alan Aydoğan Cevahir arasında gerginlik yaşandı.

Harbiye'deki İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Beşiktaş Olağanüstü genel Kurul Toplantısı'nda Başkan Adayı Fikret Orman ile Başkan adayı Nazmi Koca'nın yönetim listesinde yer alan Aydoğan Cevahir arasında gerginlik yaşandı. Orman'ın beraberindeki heyette bulunan bazı görevlilerin kongre üyesi olmadığını iddia eden Aydoğan Cevahir, Orman'a tepki gösterdi. Fikret Orman'ın Cevahir'e karşılık vermemesiyle gerginlik daha da büyümeden engellendi.

Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aydoğan Cevahir ve beraberindekiler, yapılan seçimli kongrenin anti demokratik olarak nitelendirdi.

BAŞKAN ADAYLARININ YÖNETİM KURULU LİSTELERİ

Kongrede yarışan başkan adaylarının yönetim kurulu listeleri şöyle:

Fikret Orman

Asil üyeler: Ahmet Nur Çebi, Tamer Kıran, Ahmet Kavalcı, Deniz Atalay, Umut Güner, Adnan Dalgakıran, Berk Hacıgüzeller, Levent Erdoğan, Nusret Altınbaş, İsmet Berkan, Cem Bilge, Yalçın Kaya Yılmaz.

Yedek üyeler: Erdal Karacan, Berkan Gocay, Seyit Ateş, Metin Albayrak, Mesut Urgancılar, Abdullah Sözer.

Bülent Deriş

Asil üyeler: Hüseyin Yücel, Ahmet Zekai Görgülü, Halim Aydın, Yavuz Gündüz, Mehmet Akif Avşar, Ömer Koçak, Zeynel Tutar, Murat Can, Salih Zeki Ceylan, Namık Mert Ören, Osman Gökhan İskender, Suat Erol Çelik.

Yedek üyeler: Ali Fuat Eyüpoğlu, Nedim Sarsmaz, Ali Ekber Kartal, Fazlı Bolugur, Ömer Mustafaoğlu, Muhittin Yegün.

Nazmi Koca

Asil üyeler: Aydoğan Cevahir, Zafer Murat Çetintaş, Faruk Belenkoğulları, Tunga Fişekçioğlu, Kaya Soysal, Reşit Sözügüzel, Cengiz Mercan, Akın Volkan Arıkan, Burç Karagöz, Erol Karabacak, Ahmet İşbitiren, Taci Sunar.

Yedek üyeler: Koray Lordoğlu, İhsan Yalçın, Ali İnal, Fethi Göçek, Nevzat Sezen, Mehmet Mihmanlı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fikret Orman İstanbul Harbiye Aydoğan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title