Haberler

BES'ten Kravat Yakma Eylemi

Güncelleme:

Büro Emekçileri Sendikası üyeleri, başlattıkları 'Serbest Kılık Kıyafet' eylemi sebebiyle 2 üyelerine açılan soruşturmayı protesto ederek kravat yakma eylemi yaptı.

BES üyesi grup Tophane'de bulunan Sosyal Güvenlik Merkezi İstanbul İl Müdürlüğü önünde bir araya gelerek protesto gösterisinde bulundu. Müdürlük önünde grup adına açıklama yapan BES 3 Nolu Şube Başkanı Aziz Özkan, “'Özgür Yaşamı Savunuyoruz' şiarı ile 12 Eylül artığı tek tipçi kılık kıyafet uygulamalarına son vermek ve grev hakkı başta olmak üzere demokratik hak ve özgürlüklerimizi kazanmak amacıyla süresiz olarak serbest kılık kıyafet eylemi başlatmıştık'' dedi.

Başlatılan eylem sebebiyle iki BES üyesine soruşturma açıldığını ifade eden Özkan, “İdarenin bu demokratik eylem karşısında göstermiş olduğu bu tutum, kamu emekçilerinin yıllarca süren mücadeleleri ile yıktıkları 'Kapıkulu zihniyetini' bir kez daha karşımıza dikmiştir. Bu zihniyeti dün nasıl fiili mücadelelerle aştıysak bugün de aşacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın'' şeklinde konuştu.

Yapılan basın açıklamasının ardından BES 3 Nolu Şube Başkanı Aziz Özkan Sosyal Güvenlik Merkezi İstanbul İl Müdürlüğü önünde kravat yaktı. Bir süre daha slogan atan grup olaysız bir şekilde dağıldı. 

MURAT HOROZ 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aziz Özkan İstanbul Tophane Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title