Haberler

Beş Ayda Toplam 8 Bin 140 Ton Asfalt Döktü

Konak Belediyesi yıpranan asfaltları yeniliyor.

Konak Belediyesi yıpranan asfaltları yeniliyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından beş aydır sürdürülen çalışmalarda toplam 8 bin 140 ton asfalt serildi. Zafertepe, Dolaplıkuyu, Güney, Cengiztopel mahalleleri ve Gıda Çarşısı'ndan sonra Gürçeşme Lale Mahallesi'nde pazar yeri olarak kullanılan 3582 Sokak'a boydan boya asfalt döken Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri en yeni teknolojiyi kullanarak çalışmalarını sürdürüyor.

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, yaklaşık 150 derece ısıdaki asfaltın, vibratörlü sıkıştırma makinesi ile sıkıştırarak yola döküldüğünü, üzerinden de silindirle geçildiğini ve böylece asfaltın kullanım süresinin daha uzun süreli olacağını belirti. Tartan, "Sokak sakinlerinin ve her hafta bu sokakta pazar kuran esnafın yapılan hizmetin uzun soluklu olması için gerekli titizliği göstereceğine inanıyorum. Biz elimizden gelen hizmeti en iyi şekilde vermeye çalıyoruz" diye konuştu. Mahalle sakinleri ise yapılan çalışmalardan son derece memnun kaldıklarını ifade etti. - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Hakan Tartan Gürçeşme Konak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title