Haberler

"Berlin Kaplanı" Filminin Hollanda Galası Yapıldı

Ata Demirer'in senaryosunu yazdığı ve oynadığı "Berlin Kaplanı" adlı filmin Hollanda galası başkent Amsterdam'da yapıldı.

Ata Demirer'in senaryosunu yazdığı ve oynadığı "Berlin Kaplanı" adlı filmin Hollanda galası başkent Amsterdam'da yapıldı. Pathe Arena sinemasında düzenlenen filmin galasına, Ata Demirer'in yanı sıra, filmin oyuncularından Necati Bilgiç, Tarık Ünlüoğlu, Özlem Türkad, yönetmen Hakan Algül ve çok sayıda davetli katıldı.

Seyirciler tarafından coşkuyla karşılanan Ata Demirer ve ekibi, filmden sonra sahneye çıkarak sinemaseverleri selamladı. Demirer, burada yaptığı konuşmada, Berlin Kaplanı filminde anlattığı hikayeyi kendisinin yaşamadığını belirterek, "Fakat o kadar çok akrabam var ki, çocukluğum bu hikaye ile geçti. Her yaz beklerdik gurbetten akrabalarımız gelsin bize eşofmanlar getirsinler, çikolata getirsinler. Bin tane şey yaşadım ve onlar birikti. 40 yaşıma gelince onları film yapmak nasip oldu. Siz de sanırım eğlendiniz, çok güldünüz. Gurbette bir hikayemiz olmuş oldu. Çok teşekkür ediyorum" dedi.

"HİKAYE TAMAMEN ÇOCUKLUĞUMUN BANA BİR HEDİYESİ"

Filmin izlenmesinin ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Demirer, "Hikaye de tamamen çocukluğumun bana bir hediyesi. Başlayıp bitecek bir filmdi bu. Bunun devamı olmayacak. Biz istiyoruz ki bundan sonra her sene daha değişik filmler yapalım. Devam filmlerine pek sıcak bakmıyorum" şeklinde konuştu.

Filmin kime hitap ettiği yönündeki bir soruya da Demirer, " Film insan olana hitap ediyor. Bu filmin bahsi geçen 3 topluluğa da doğrudan hitap edebileceği noktaları var. Herkes kendinden bir şey bulabilir. Ama esas filmin söylemek istediği şey, herkes insandır önce. Birbirini seven insanların bir arada durması ve birbirini kırmaması gerekir, bir aradayken insanlar o sevgi sayesinde bir çok şeyi başarabilir. Benim söylemeye çalıştığım şey oydu" dedi.

Berlin Kaplanı filmi, Hollanda'da başta Amsterdam olmak üzere Arnhem, Lahey, Eindhoven, Rotterdam, Tilburg ve Zaamdam kentlerinde 1 Şubat Çarşamba gününe kadar gösterimde kalacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ata Demirer Amsterdam Hollanda Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title